True Lies

Σα10182014

Last update08:54:00 μμ

Back ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Ελλάς Ελλήνων Πειραματόζωων...

Ελλάς Ελλήνων Πειραματόζωων...

  • PDF

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΣΤΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ...Οι οικονομίες της Ευρώπης, καταρρέουν η μία πίσω από την άλλη.Τρισεκατομμύρια ευρώ/δολάρια, οφείλονται από ολόκληρα ΚΡΑΤΗ (προσέξτε, ΚΡΑΤΗ, δεν μιλάμε για το περίπτερο του κυρ-Αποστόλη στην γωνία), γενικά και αόριστα σε ‘’κάποιους’’…

(Απο τον Γιώργο & Γιάννη Π.) για τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ:

Αυτοί οι ‘’κάποιοι’’ θέλουν να μας πείσουν ότι οι πολίτες όλων αυτών των κρατών, είναι υπερ-σπάταλοι, υπέρ-τεμπέληδες, υπερ-χρεωμένοι και ότι η κοινωνική πρόνοια, τα δημόσια σχολεία, δημόσια ιδρύματα κι εν γένει όλες οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ υπηρεσίες κι οι υπόλοιπες ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ παροχές, είναι οι κατ΄ εξοχήν υπαίτιοι των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και χρεών  κάθε χώρας.Και δώσ’ του προγράμματα ‘’σωτηρίας’’ και δώσ’ του αναγκαιότητα δανεισμού με ΥΠΕΡ-τοκογλυφικά επιτόκια στις χώρες, από ευαγή τραπεζικά ιδρύματα, με βαρύγδουπες ονομασίες, όπως ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα κλπ, κλπ, οι οποίες ανήκουν στο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ φυσικά, σε ΙΔΙΩΤΕΣ μετόχους. Έρχονται αυτοί οι ιδιώτες λοιπόν, (μέσω των Κυβερνήσεων που έχουν τοποθετηθεί σ αυτές τις θέσεις από τους ΙΔΙΟΥΣ, για να  ΤΟΥΣ εξυπηρετούν), ως  ‘’σωτήρες’’ να δώσουν χρήματα στις ΥΠΕΡ-χρεωμένες ΧΩΡΕΣ(;;;;) ,ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση, η οποία όλως τυχαίως   ξεκίνησε από την κατάρρευση της LEEHMAN BROTHERS και των τραπεζών που προωθούσαν τα τοξικά της ομόλογα και πριμοδοτούν με μεγάλο ποσοστό αυτών των δανείων, τις ΙΔΙΕΣ τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ κάθε χώρας, που και πάλι εντελώς τυχαία ΔΕΝ είναι Κρατικές, ώστε όπως διαλαλούν να μην καταρρεύσει  το ‘’ΣΥΣΤΗΜΑ’’…..(;;;;)

Καλείται δηλαδή, ο Ελληνικός, ο Ιταλικός, ο Ισπανικός, ο Ιρλανδικός και ο Πορτογαλικός λαός (PIIGS) για αρχή, διότι ακολουθούν ήδη Γαλλία, Αγγλία και σε μικρό διάστημα κι οι υπόλοιποι λαοί, να παραχωρήσουν ΜΙΣΘΟ, ΣΥΝΤΑΞΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΕΡΑ,ΕΔΑΦΟΣ, ΥΠΕΔΑΦΟΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ, ΔΕΚΟ (Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφέλειας) στους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, για να μην καταρρεύσει το Τραπεζικό ΣΥΣΤΗΜΑ, που στην ουσία είναι ένα και το αυτό, σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.   Με λίγα λόγια δηλαδή, καλείται (ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΒΙΑΙΑ, θα ήταν η σωστότερη έκφραση) ο κάθε πολίτης, να παραδώσει στην ουσία το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του για να μην κλείσει ούτε μια τράπεζα. Λες και το κάθε κράτος αποτελείται μόνο από τράπεζες. Κι εδώ είναι το παράλογο και το οξύμωρο.

Το κράτος ΔΕΝ δίνει χρήματα για να κρατήσει ζωντανές και βιώσιμες τις βιοτεχνίες-βιομηχανίες-παραγωγικές μονάδες (που στην πραγματικότητα όλες αυτές οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ μιας χώρας και η δημιουργική δύναμη της Οικονομίας (ήτοι χρήματος) μέσω των προϊόντων /υπηρεσιών που παράγουν, αλλά τα δίνει στον ΚΟΥΜΠΑΡΑ, που είναι οι τράπεζες.             Όταν όλες αυτές οι επιχειρήσεις υπό το βάρος των δυσβάσταχτων φόρων και χρεών κλείσουν, την θέση τους θα πάρουν τα ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, που….. τι έκπληξη!!! ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!! Στο ‘’Θεάρεστο’’ έργο του πειθαναγκασμού του λαού, έχουν στρατιές ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΩΝ, ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΩΝ ή, φοβισμένων δημοσιογράφων, για την προώθηση της Γκεμπελικής μεθόδου προπαγάνδας τους. Στημένα παράθυρα, με στημένους αγώνες και μ’ ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Την ΑΡΠΑΓΗ ολόκληρων Χωρών.

Στο παιχνιδάκι τους, έρχονται να συμβάλλουν οι λεγόμενοι ‘’οίκοι αξιολόγησης’’. Άλλο οξύμωρο σχήμα εδώ. Από την μία έχουμε ολόκληρα κρατικά οικονομικά επιτελεία, εφορίες, στατιστικές υπηρεσίες, υπουργεία, νομισματοκοπεία, χρυσορυχεία, αργυρωρυχεία, ορυκτό πλούτο, εξαγωγές, βιομηχανίες, γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, κι από την άλλη, ένα γραφειάκι,  (ουσιαστικά ένα  μηδενικό σε σύγκριση με ένα ολόκληρο κράτος), το οποίο μέσω των χρησμών του (ανάλογα με την χρήση  και το είδος απαγορευμένων ουσιών  που  έχουν κάνει τα golden boys ή τα golden girls του στο λαμπερό Μανχάτταν, ή επειδή έτσι έχουν διατάξει τα αφεντικά τους οι ΙΔΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ), ρίχνει στα τάρταρα ή ανεβάζει στα ύψη το χρηματιστήριο οποιασδήποτε χώρας. Φυσικά, αυτοί οι οποίοι βγάζουν αυτές τις βαρύγδουπες ‘’αξιολογήσεις’’ και το επιτελείο τους κυριολεκτικά ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ  κάθε φορά που ανεβάζουν ή κατεβάζουν το επίπεδο οικονομικής κατάστασης μιας ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ χώρας αφού κανείς δεν τους εμποδίζει να παίξουν στο χρηματιστήριο. Και πάλι φυσικά, οι εμπλεκόμενοι παροικούντες της Ιερουσαλήμ κάθε χώρας που υπόκειται στο χάδι ή στο κωλοδάχτυλο της αξιολόγησης τους, βγάζουν κι αυτοί το κάτι τις τους, εφ’ όσον γνωρίζουν κι έχουν πληροφόρηση, εκ των έσω κι εκ των προτέρων. ….ΟΧΙ, ΟΧΙ γι’ αυτούς… για την φουκαριάρα την μανούλα τους…

Κι από την άλλη ο απλός κοσμάκης ΠΕΙΝΑΕΙ. Οι αυτοκτονίες από ευαίσθητους και απελπισμένους συνανθρώπους μας δίνουν και παίρνουν. Η κατήφεια, η στεναχώρια, η κατάθλιψη, η εγκατάλειψη, το άγχος, τα εγκεφαλικά τα καρδιακά, τα ατυχήματα, ο καρκίνος, η ανασφάλεια κι ο φόβος κυριαρχούν.  Ο κόσμος σταμάτησε να γελάει και τα παιδιά σταμάτησαν να ονειρεύονται.  Ένα μάτσο αχρηστοι ΒΟΛΕΥΤΕΣ, έκλεψαν το γέλιο και τα όνειρα του λαού μας. Η πολιτική της αδιαφορίας, της διαφθοράς, της ανικανότητας και της υποτέλειας έχουν αφανίσει τα δάση μας, έχουν μολύνει τις θάλασσές μας, έχουν ιδιωτικοποιήσει τις παραλίες μας, έχουν αφανίσει την πρωτογενή παραγωγή, έχουν δηλητηριάσει τον αέρα μας(chemtrails/αεροψεκασμοί). Ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει βιαστεί κατά και πάρα φύσει κι όλα αυτά ΓΙΑΤΙ; Για το χρήμα, για μια χούφτα δολάρια  ή  για μια επιταγή με πολλά μηδενικά από πίσω σε κάποια Ελβετική τράπεζα ή στα νησιά Καϋμάν;  Όσοι χρηματίστηκαν για να ξεπουλήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας θα πρέπει να γνωρίζουν αυτό που λέει η λαϊκή μας σοφία: ..ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ...

MONEY RULES…αλλά μόνο για λίγο ακόμα, τουλάχιστον με την μορφή που το γνωρίζουμε έως σήμερα..

Εδώ και καιρό, σκοπός των Τραπεζιτών και των υποτελών σε αυτούς πολιτικών και δημοσίων λειτουργών ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ, που θέλουν να τους ονομάζουμε και σωτήρες του Έθνους, έχουν βαλθεί να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ το χρήμα με ψηφιακές μονάδες. Παρατηρήστε ότι οι συναλλαγές στις εφορίες και σε άλλες δημόσιες επιχειρήσεις, έχουν μειωθεί σε 500 πεντακόσια ευρώ σε μετρητά. Οποιοδήποτε μεγαλύτερο ποσό εξαργυρώνεται μέσω τραπεζικής επιταγής. Οι συναλλαγές πληρωμών από το Δημόσιο προς τους πολίτες αλλά κι από τις επιχειρήσεις προς τους εργαζόμενους γίνεται πάντα μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Το ίδιο κι οι συντάξεις. Ο προφανής λόγος είναι η δήθεν προστασία των διαφόρων υπηρεσιών από τον κίνδυνο ληστείας. Οι αφανείς λόγοι είναι κατ΄ αρχήν η αξιοποίηση από την τράπεζα του ρευστού ΣΟΥ ως εγγραφή στο αποθεματικό της κι ως τέτοια εγγραφή, της δίνει το δικαίωμα να χορηγεί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ και κατά δεύτερον είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ και η ΜΕΙΩΣΗ, έως του σημείου ΕΞΑΛΛΕΙΨΗΣ ΡΕΥΣΤΟΥ, από την αγορά. Το ίδιο το κράτος ΚΑΛΟΤΑΪΖΕΙ τις τράπεζες και τις έχει ετσιθελικά ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ως συνεταίρους στην τσέπη μας. Το ίδιο το Κράτος ΚΛΕΙΝΕΙ την στρόφιγγα της ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ και διακίνησης ρευστού προς τους πολίτες.

Αυτό που έχει συμβεί στην Ελλάδα είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα προς ανάλυση διότι τα εμπεριέχει όλα.Η ΕΝΤΟΛΗ που δόθηκε εδώ και χρόνια, ήταν να δημιουργηθεί πληθωρισμός και να κυκλοφορεί απεριόριστο ρευστό, οπότε τι κάνανε;  
-Κατ’ αρχάς, αυξήσανε τους μισθούς. Κατόπιν αύξησαν, με διάφορα οικονομοτεχνικά τρυκ την αξία της γης και τους ΦΟΡΟΥΣ που επέβαλλαν για αυτήν. Άρα κάθε ιδιοκτήτης, κάθε ενοικιαστής αλλά και κάθε δικαιούχος κληρονόμος ακινήτων, πληρώνει παραπάνω για κάτι που θα μπορούσε  να είναι σταθερό εσαεί. Αυτό το παραπάνω για να πληρωθεί απαιτεί ρευστό. Βγαίνουν λοιπόν από τα σεντούκια και από τις πολύχρονες αποταμιεύσεις, σε τράπεζες και σε Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια οι οικονομίες του κάθε νοικοκυριού και ταυτόχρονα χορηγούνται  πανεύκολα δάνεια από τις τράπεζες οι οποίες πολλαπλασιάζονται με απίστευτους ρυθμούς και τα υποκαταστήματα τους με ακόμα πιο γρήγορους.                                                                           
-Παράλληλα επιβάλλεται κάθε είδους φορολόγηση σε οτιδήποτε υπάρχει. Ο νέος φόρος ονομάζεται ΦΠΑ. Επιπροσθέτως, ο φόρος από κάθε επιχειρηματία και ελεύθερο επαγγελματία, προεισπράττεται προκαταβολικά για το επόμενο οικονομικό έτος. Οι τράπεζες στήνουν χορό χορήγησης εύκολων δάνειων και πιστωτικών καρτών προς τους πολίτες. Ο κόσμος θαμπώνεται αλλά λόγω της ελλιπούς ενημέρωσης, παντελούς αγνοίας και καθολικής κουταμάρας  σχετικά με το πλαστικό χρήμα, υπερχρεώνεται στους ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ με τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ επιτόκια, τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ, πανωτόκια και τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ χρεώσεις τους.  Φυσικά ο έλεγχος  με επιβολή σοβαρών κυρώσεων και τσουχτερών προστίμων από την  κυβέρνηση προς τις τράπεζες απουσιάζει ΠΑΝΤΕΛΩΣ.

Ο απώτερος σκοπός τους είναι να ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ οπότε τι κάνουν;  Επιστρατεύουν κι άλλα

μέσα:                                                                                                   
- Τυχερά παιχνίδια (κίνο, τζάκποτ, κάθε είδους στοιχήματα, λαχεία, ξυστό ακόμα και διαδικτυακά πλέον) και παράλληλα πολλαπλασιάζουν τα καζίνο, με το προσχημα της τουριστικής ανάπτυξης…
-    Δημιουργούν επίπλαστες ανάγκες μέσω των διαφημίσεων ώστε ο κόσμος να σπαταλάει συνεχώς τα χρήματά του σε άχρηστα είδη. Η συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνολογία συμβάλλει τα μέγιστα σ’ αυτό. (πάρτε παράδειγμα τα κινητά).
-    Γίνεται ανεξέλεγκτη εισαγωγή κάθε είδους υλικών  και τροφίμων από το εξωτερικό με μικρούς δασμούς  που έχει ως αποτέλεσμα να κλείνουν οι επιχειρήσεις και οι βιοτεχνίες η μια μετά την άλλη, στο εσωτερικό. Τα πολυεθνικά super-market συμβάλλουν με χειρουργική ακρίβεια προς αυτήν την κατεύθυνση.  
-   Αφήνουν για ‘’ανθρωπιστικούς’’ λόγους το λαθρεμπόριο και το  παραεμπόριο να ανθεί και οι λίγοι εναπομείναντες τίμιοι επιχειρηματίες βάζουν λουκέτο, ή ένα πιστόλι στον κρόταφο τους.   
-  Κάνουν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, (όπου με τις κυβερνητικές ευλογίες κι ΕΥΘΥΝΕΣ, ολόκληρες περιουσίες αλλάζουν άμεσα χέρια με τελικούς αποδέκτες πάλι τους τραπεζίτες)
- Ξεπουλάνε Δημόσιες Επιχειρήσεις χαρίζουν τα διόδια σε μεγαλοεργολάβους, κατασκευαστικές και πολυεθνικές , χαρίζουν τον αερολιμένα στις ίδιες  και κάνουν το ίδιο με τα λιμάνια και με ότι άλλο θα μπορούσε να επιφέρει χρήμα στα κρατικά ταμεία, ώστε το Κράτος ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ.
- Έχουν δώσει για χρόνια ανεξέλεγκτα, κρατικά και ευρωπαϊκά χρήματα σε δήθεν γεωργούς, κτηνοτρόφους, επιχειρηματίες, παπατζήδες κι αεριτζήδες κάθε είδους για να κλέβουν, με το αζημίωτο φυσικά...
- Δημιουργούν ΜΚΟ τύπου ‘’Για ψύλλου πήδημα’’ ώστε από την μία να κάνουν την προπαγάνδα τους κι από την άλλη να ξοδεύουν κοινοτικές επιχορηγήσεις.
- Φροντίζουν να μην απορροφά τα κοινοτικά κονδύλια η Ελλάδα ώστε να μην υπάρχει ανάπτυξη
- Επιβαρύνουν με πρόστιμα που επιβάλλονται από την Ε.Ε στην χώρα μας (33.615.136 ευρώ) από το 2000 μέχρι σήμερα για μη συμμόρφωση με αποφάσεις του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, ή για καθυστέρηση ενσωμάτωσης της Κοινοτικής Νομοθεσίας.
- Δημιουργούν  στρατιές γλειφτών κλεφτών, απατεώνων και τεμπέληδων ώστε αργότερα να μπορούν να έχουν το πάνω χέρι, όταν θα έρθει η ώρα της συγκομιδής.
-Διαλύουν Παιδεία  κι Υγεία, δύο από τους βασικότερους άξονες ενός κοινωνικού κράτους.  Διότι όταν υπάρχει επίσημα Παραπαιδεία (δηλαδή τα φροντιστήρια) αυτό σημαίνει ότι ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ  και ότι το αρμόδιο υπουργείο έχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Το ίδιο ακριβώς σημαίνει και η ύπαρξη των ‘’προγραμμάτων υγείας‘’ από τις αναρίθμητες ασφαλιστικές εταιρείες, δηλαδή ότι το υπουργείο υγείας και ο εκάστοτε ΑΝεύθυνος υπουργός, έχει κι αυτός ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Παρόλα αυτά και η παραπαιδεία και οι ασφαλιστικές εταιρίες ζουν και βασιλεύουν εδώ και δεκαετίες , ο δε αποτυχημένος παταγωδώς αντίστοιχος υπουργός είναι πάντα στη θέση του και φοράει άλλο προσωπείο,πότε μπλε και πότε πράσινο….(μόνο η λέξη ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ καλύπτει το 40ετες έργο τους)
-Διαλύουν Δικαιοσύνη, Στρατό , Βιομηχανία Γεωργία Κτηνοτροφία.
-Παγιδεύουν και αποπροσανατολίζουν αποχαυνώνοντας εκατομμύρια  κόσμου μέσω της τηλεόρασης  μέσα σε ένα τετράγωνο κουτί με χλιδάτες διαφημίσεις ψεύτικες και κατευθυνόμενες ειδήσεις με πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα και βραδινάδικα  ελεεινά, ακόμα και για την πιο στοιχειώδη νοημοσύνη.
-Εκατοντάδες εβδομαδιαίες και  μηνιαίες κωλοφυλλάδες και κωλοπεριοδικά μας επιβάλλουν καθημερινά σε πλύση εγκεφάλου με προβολές της απόλυτης χλιδής της καλοπέρασης και του εύκολου χρήματος, εξυμνώντας το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ.  
-Αφήνουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ την φοροδιαφυγή να παίρνει τεράστιες διαστάσεις, διότι τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ να μην έχει έσοδα το κράτος.
-Τεράστια μείωση ρευστότητας επετεύχθη μέσω της μετακίνησης δις ευρώ στο εξωτερικό από όλους αυτούς που φοβήθηκαν την κρίση και φυγάδευσαν έξω τις καταθέσεις τους.

Το κόλπο λοιπόν είναι πολύ απλό. Επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ , περιορίζουν εντέχνως την ρευστότητα μετρητών με όλους αυτούς τους τρόπους που προαναφέρθηκαν.  Στην συνέχεια έρχεται αυτή η ΔΗΜΟΚΤΑΤΟΡΙΚΗ κυβέρνηση και:

α) με τους απανωτούς κι άμεσα απαιτητούς  φόρους,

β) με την εδώ και ένα χρόνο περίπου στάση πληρωμών προς τους συναλλασσόμενους με το    δημόσιο τίμιους επιχειρηματίες λόγω διαφόρων δικαιολογιών και

γ) με το άδειασμα των κρατικών ταμείων ως νομότυπα ελληνικά χρέη προς ΔΝΤ κλπ περιορίζει σε ασφυκτικό επίπεδο την κυκλοφορία ρευστού.

Να εξηγήσουμε γιατί οι Τραπεζίτες με την βοήθεια των πολιτικών υποτακτικών τους, θέλουν να διαλύσουν και να υποτάξουν τους Έλληνες και γιατί θέλουν τον απόλυτο έλεγχο της Ελλάδας.
1. Η Ελλάδα γεωγραφικά και γεωστρατηγικά,  είναι σημαντικότατη ως το σταυροδρόμι μεταξύ Ασίας /Αφρικής/ Ευρώπης.
2. Η Ελλάδα έχει (όταν δεν ενοχλείται από τους αεροψεκασμούς/chemtrails) ένα καταπληκτικό κλίμα το οποίο της παρέχει την δυνατότητα γεωργικά και κτηνοτροφικά να παράγει τα πάντα.
3. Η Ελλάδα έχει υπέδαφος γεμάτο από μεταλλεύματα, ορυκτό πλούτο ασήμι, χρυσό, βωξίτη, πετρέλαιο αέριο και άλλα πολλά.Το ίδιο και οι θάλασσες της .
4. Η Ελλάδα έχει αιολική, κυματική , γεωθερμική, ηλιακή ενέργεια ως εναλλακτικές πηγές και λύσεις .
5. Η Ελλάδα έχει εκατοντάδες νησιά και η γεωγραφία της, (βουνά λίμνες πεδιάδες), της παρέχει την δυνατότητα απεριόριστης τουριστικής εκμετάλλευσης όλων των νομών σε αντίθεση με πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
6. Η Ελλάδα έχει αρχαία που μόνο και μόνο η σωστή συντήρηση και η έκθεση τους είναι ένα απίστευτο έσοδο για ένα σωστά κυβερνούμενο κράτος.
7. Η Ελλάδα όμως έχει και τους Έλληνες οι οποίοι εάν αφεθούν πραγματικά ελεύθεροι και τους παρασχεθεί σωστή Παιδεία και Μόρφωση εκφράζουν 3 σημαντικές αξίες που έρχονται σε αντίθεση με το πνεύμα της παγκοσμιοποίησης, της υποδούλωσης και του απόλυτου ελέγχου. Εκφράζουν τις αξίες και τις ιδέες της Ελευθερίας της Δημοκρατίας και της Πνευματικής Δημιουργίας.
Έχουμε όμως ως λαός ένα μεγάλο πρόβλημα είμαστε ατίθασοι κι εγωιστές  και ως επί το πλείστον, λειτουργούμε για τον εαυτούλη μας και όχι για το κοινό καλό.

Αυτό το γνωρίζουν οι εκφραστές της ύλης Τραπεζίτες και μας έπιασαν στον ύπνο. Μας υποδουλώσανε σιγά-σιγά και μεθοδικά μέσω πλύσης εγκεφάλου και χρηματικής εξάρτησης μέσω των τραπεζών,  διαλύοντας  την βιομηχανία μας στη  αρχή και την μικρομεσαία τάξη στην συνέχεια.  Μόνο όταν μονιάζουμε μεγαλουργούμε .  Αυτό μόνο φοβούνται και γι’ αυτόν τον λόγο δούλεψαν πανέξυπνα ώστε να μειωθεί κι αυτός ο κίνδυνος.  Ένας τρόπος συντόμευσης της αλλοίωσης ενός έθνους και συγκεκριμένα του Ελληνικού, είναι  χτυπώντας το όμαιμον, το ομόγλωσσον και το ομόθρησκον.

Αυτό επετεύχθη ως εξής:    Βρέθηκαν δυό τρείς κυβερνήσεις που:

α) ήταν ελαστικές στην είσοδο λαθρομεταναστών (όλως τυχαίως μουσουλμάνων ως επί το πλείστον),

β)ήταν πρωτοστάτες μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, αλλά και

γ) εθνομηδενιστές (τουλάχιστον όσον αφορά στο Ελληνικό Έθνος).

Αφου λοιπόν έκαναν τα στραβά έως αλλήθωρα μάτια στην είσοδό τους, τους έδωσαν δωρεάν κοινωνικές παροχές (συντάξεις, επιδόματα ανεργίας) κάθε είδους διευκόλυνση και φυσικά δικαίωμα ψήφου. Αυτομάτως λοιπόν με μια κίνηση, άλλαξαν άρδην και το όμαιμον και το ομόγλωσσον αλλά και το ομόθρησκον.  Το σημαντικότερο όμως είναι οτι, όλοι αυτοί οι νέοι κάτοικοι της Ελλάδας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ή ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Αυτοί το μόνο που ζητάνε είναι ένα κομμάτι ψωμί, κάτι ελάχιστα καλύτερο απ’ αυτό που είχαν στην πατρίδα τους. Δεν είναι δικά τους τα χώματα για να τα υπερασπιστούν. Δεν έχουν δεσμούς με το παρελθόν της χώρας (απλή νοοτροπία παγκόσμιου μετανάστη). Δεν τους ενδιαφέρει εάν η Ελλάδα κυβερνάται από Έλληνες, Γερμανούς, Τούρκους, Αμερικανούς ή Εβραίους. Τους είναι αδιάφορο και συν τοις άλλοις είναι πειθήνιοι, υπάκουοι και φτηνοί, χώρια ότι υπάρχουν εκατομμύρια αντικαταστάτες τους στις χώρες τους που περιμένουν για μια ‘’θέση στον ήλιο’’.

Άρα λοιπόν αν σκεφτούμε με τον τρόπο των παγκόσμιων εξουσιαστών, καταλήγουμε στο πολύ απλό συμπέρασμα ότι τα 10.000.000  ανυπάκουων Ελλήνων ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. Όμως ΘΕΛΟΥΝΕ την ΓΗ ΜΑΣ και την ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Έτσι ας μην μας εκπλήσσει το γεγονός ότι κανένας πολιτικός δεν αναφέρεται στην σωτηρία του Έλληνα, αλλά στην σωτηρία της χώρας.

Έτσι σαν τελευταία πράξη σ΄ αυτό το από καιρό ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, έρχονται και με μια πλαστή έκθεση της στατιστικής υπηρεσίας μιας κυβέρνησης μαριονέτας μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ με υπέρβαρους απαίδευτους άσφαιρους ανεπάγγελτους , άχρηστους, υπερφίαλους οσφυοκάμπτες, ανεγκέφαλους ψεύτες , ανίκανους να χωρίσουν ακόμα και 2 γαϊδουριών άχυρα , πολιτικούς εν δυνάμει Δικτατορίσκους, ώστε να ξεπουλήσουν/χαρίσουν την Ελλάδα στους τραπεζίτες για… να την σώσουν .                                                                                                                                            Όλοι  αυτοί, δεν είναι πολιτικοί είναι έμποροι. Δεν έχουν αισθήματα και θέσεις ,έχουν καταστήματα και καταθέσεις. Ο καθένας το μαγαζάκι του. Πράσινο, κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί κίτρινο και πάει λέγοντας. Κι όλοι θέλουν να μας σώσουν. Μέχρις ότου αποφασίσουμε να ξυπνήσουμε και να δράσουμε…και τότε... θα τρέχουν όλοι φωνάζοντας ο σώζων εαυτόν σωθήτω.  Και για να είμαι επίκαιρος με όλη αυτή την Τουρκολαγνεία τηλεοπτική και μη, θα τους πω  ..  ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ.
Το επόμενο βήμα τους, είναι η πολλά υποσχόμενη και  πολυδιαφημισμένη κάρτα του πολίτη. Και για να δελεάσει και να κάμψει τους επιφυλακτικούς καχύποπτους αντιρρησίες Έλληνες πιθανότατα θα τους πιστώσει ή θα τους χαρίσει κάποιο μεγάλο ποσό ή ακόμη και θα μηδενίσει χρέη τους προς το δημόσιο, έτσι ώστε ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας να αποδεχτεί και να νομιμοποιήσει την χρήση της κάρτας. Η αρχή γίνεται από τους λαθρομετανάστες με την έκδοση της κάρτας  του μετανάστη και φυσικά θα συνεχιστεί και με μας . Οτιδήποτε λοιπόν θα έχει να κάνει με συναλλαγές, αγορά και πώληση θα γίνεται μέσω αυτής της μικρής κάρτας  ‘’αφαίρεσης ελευθεριών’’  με υποτιθέμενο σκοπό να πατάξουν τη  φοροδιαφυγή και να εξυπηρετήσουν τον πολίτη. Δεν θα επεκταθώ στο τι κάνει η κάρτα και τι στοιχεία περιέχει μέσα της και πόσο εύκολο είναι κάποιος να δει, να αλλοιώσει ή να απαγορεύσει την πρόσβαση του κατόχου οπουδήποτε και σε οτιδήποτε. Ψάξτε στο διαδίκτυο και βρείτε πληροφορίες σχετικά.   Το σίγουρο είναι ότι εάν μπορέσουν να περάσουν αυτό το μέτρο στον Ελληνικό λαό, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι λαοί άμεσα και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, πάλι μέσω προπαγάνδας (επειδή χάθηκε, κλάπηκε, παραποιήθηκε, καταστράφηκε κλπ) θα προχωρήσουν στην εμφύτευση του μικροτσίπ ώστε να είναι σίγουροι για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ που είναι κι ο τελικός σκοπός τους.


Κι αναρωτιέμαι…….


ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ;
….Μήπως γιατί οδηγησε στην εξαθλίωση και στην υποταγή τον πιο πλούσιο λαό της γης, ή μήπως επειδή μου ‘’επιτρέπει’’ ακόμα να συνεχίζω να υπάρχω;
Και τι είναι προτιμότερο, να πάψουν να υπάρχουν οι  ¨Έλληνες, ή να πάψουν να υπάρχουν αυτοί που τους κοροϊδεύουν τόσα χρόνια;……


Η επιλογή δεν είναι μόνο δική μου, είναι και δική σου

ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ας τους πληρώσουμε μετρητοίς,οτιδήποτε μας έχουν πάρει και θα μας πάρουν με τόκο...

Ας κατασχέσουμε τις συνωμοσίες τους

Ας εισπράξουν την ΜΑΖΙΚΗ αντίδρασή μας!

Διαβάστε επίσης : Ξεκινα τον Οκτώβριο η διανομή της φοροκάρτας στην Ελλάδα

ΑΛΗΘΙΝΑ-ΨΕΜΑΤΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση