True Lies

Τε10122016

Last update11:45:25 πμ

  • ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

Back ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ GPS ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΣΙΚΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΣΙΚΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

Αλήθεια, ποιός είναι ο πραγματικός στόχος μιάς πορείας και μιάς απεργίας; Να φωνάξoυμε; Να εκτονωθoυμε; Να ξεφουσκώσoυμε; Να κάνoυμε γνωστά τα αιτήματά μας και τις αντιθέσεις μας ; Να κάνoυμε γνωριμίες;  Να ανταλλάξoυμε απόψεις και μερικές ιδέες;  Να κάνoυμε βόλτα στην Αθήνα και μετά καφεδάκι, σουβλάκι, μπαράκι; Να εισπνεύσoυμε χημικά; Να τρομοκρατηθoυμε απο τις χειροβομβίδες κρότου/λάμψης,  ή μήπως να πάμε να κοπανήσoυμε το κεφάλι μας και τα πλευρά μας, πάνω στο γκλόμπ ενός (ανίκανου για οποιαδήποτε άλλη δουλειά η οποία απαιτεί ΣΚΕΨΗ), μπάτσου;

Μήπως κατεβαίνoυμε απλά και μόνον για να πoυμε ότι συμμετoυμε κι εμείς ρίχνοντας 2 μούντζες, 3 γιούχα, κι άλλα 2 μπινελίκια, εναντίον της μεγαλύτερης καταστροφης που έχει υποστεί ποτέ η προσωπικότητα, η οντότητα, το εισόδημα, τα συναισθήματα η ψυχή μας και συνολικά η Ελλάδα απο τα κλαμπ και τα γκλομπ των “ισχυρων” που με την ΨΗΦΟ ΜΑΣ ανεβήκανε στην εξουσία;

Μήπως νομίζεις ότι  έτσι έχεις κάνει το “καθήκον” σου;
Μήπως νομίζεις ότι έτσι τα παιδιά σου θα είναι περήφανα για 'σενα αύριο;
Μήπως νομίζεις ότι θα υπάρχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ αύριο, για 'σενα και τα παιδιά σου;


Αυτή θα είναι η μοναδική σου συμμετοχη;
Αυτή θα είναι η μοναδική σου αντίδραση;
Μόνο αυτό έχεις;

Γιατί εαν έχεις μόνον αυτό, καλύτερα γύρνα πισω στο σπίτι σου, (ξανα)κάτσε στον καναπέ σου, άνοιξε το αποχαυνωτήρι σου και συνέχισε τον ύπνο σου.

ΝΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ, ΜΙΛΑΩ  ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ !!!!

Αν έχεις μόνον αυτό, τότε σου ΑΞΙΖΕΙ η σκλαβια, η εξαθλίωση, η πείνα και το ηλεκτρονικό κουστουμάκι της φοροκάρτας,  της κάρτας του πολίτη, του μισθού και της σύνταξης των 400 ευρώ και ο ανελέητος μεχρις εσχάτων βιασμός σου απ' οποιονδήποτε είναι, ή σε έχει πεισει οτι είναι δυνατότερος από 'σενα.

Αν  όμως ΔΕΝ είσαι μόνον αυτό κι αισθάνεσαι ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, εάν πιστεύεις ότι ρέει μέσα σου λίγο απ' το αίμα των προγόνων σου, του “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ”,  του “ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ” , του “ΟΧΙ” , του “ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, τότε...  υπάρχει μόνο ένας δρόμος.

Ο δρόμος της ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ.

Μόνον έτσι έρχεται η νίκη.

Ο αντίπαλος, εντός κι εκτός, κρυφός και φανερός, μας έχει μελετήσει χρόνια σαν λαό κι έχει βρεί κάποια από τα τρωτά μας σημεία τα οποία εκμεταλλεύεται, ώστε να μας διασπά, να μας διαχειρίζεται, να μας κάνει παθητικούς, να μας χρησιμοποιεί και να μας τρομοκρατεί μεσω οικονομικής εξαθλίωσης και ωμής βίας, η οποία ασκείται “νόμιμα” (λες και η βία νομιμοποιείται) ΕΝΑΝΤΙΟΝ του πολίτη, από τις δυνάμεις Προστασίας ;;; του Πολίτη. (πολιτικό νταβαντζιλίκι με  μπάτσους σε ρόλο μπράβου για να σε “πείσουν” να πληρώσεις την “συμμετοχικη” τους Δημοκρατια)

Δημοκρατία η οποία λειτουργεί με  τρόπους του..  αποφασίζω- διατάζω-υπακούς κι εκτελείς, ονομάζεται σ' όλα τα λεξικά του κόσμου και σ' όλες τις γλώσσες ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ.

Όταν ένα κοινοβούλιο  έχει καταλύσει Δημοκρατικούς θεσμούς με  απερίγραπτες σοφιστείες, νομικίστικες ρητορείες, ακατάσχετες μπουρδολογίες, παραποίηση ή απόκρυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ,  με ατιμώρητα εγκληματα και προστασία των πραγματικων ενόχων από πολιτικούς ΑΛΗΤΕΣ  από δημοσιογραφικά τσιράκια, κανάλια χανουμάκια , από Μεσα μαζικής παραπληροφόρησης κι αντιπερισπασμου κι από δυνάμεις καταστολής και κρατικής βίας  επί δικαίων κι αδίκων, τότε αυτό το κοινοβούλιο, ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ.

Όμως επειδή το μέλι της εξουσίας και της δύναμης  είναι πολύ γλυκό, όλο αυτό το πολιτικό ΚΗΦΗΝΑΡΙΟ, δεν λέει να ξεκολλήσει απο πάνω του. Κάθε τρείς και λίγο, μέσω εκλογών, η ίδια πολιτική, αλλάζει σώβρακο. Πότε μπλέ, πότε πράσινο.  Κι ο λαός χεσμένος πατόκορφα εδω και 40 χρόνια απ' όλους αυτούς, τους  τόσο πολιτικά όμοιους αλλά για “τα μάτια του κόσμου” ανομοιους.

Ήρθε όμως η ώρα  ο ίδιος αυτός λαός να δώσει την  ύστατη μάχη για το υπέρτατο αγαθό. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Οι καλοβολεμένοι βολευτές, νομιζουν ότι επειδή βρίσκονται οχυρωμένοι μέσα στην Βουλή και στα σπίτια τους φυλλάσσόμενοι  από 7000 ένστολους (τραμπούκους και μη), μπορουν να λειτουργουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ψηφιζοντας ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μνημονια και νομους. Νομίζουν οτι μπορουν να ξεπουλανε την γη  ΜΑΣ  την κυριαρχια ΜΑΣ και την αξιοπρεπεια ΜΑΣ μενοντας στο απυρόβλητο ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ. Βέβαια κάτι γιαουρτάκια και κάτι γιούχα που τρώνε μπορεί να τους κλονίζουν στιγμιαία, αλλά μόλις ξαναμπουν στην περίμετρο ασφαλείας τους  απομακρυνόμενοι, συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο “σωτηρίας” μας, αφού όμως πρώτα προβούν στην ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ μας.

Κι αναρωτιέμαι, που να βρισκονται άραγε όλες αυτές οι στρατιές των φορτηγατζήδων  κι οι  ορδές των γεωργων και κτηνοτροφων που καταλαμβαναν τις εθνικες οδους και τους δρομους με τα φορτηγα τους σε πρότερες  εποχες και σε άλλες καταστάσεις οι οποίες ήταν ένα μηδενικό μπροστα σ' αυτά που συμβαινουν τώρα . Που είστε ρεεεεεε;;;

Που να βρισκονται τώρα όλα αυτά τα ταξι και τα λεωφορεία κι όλοι αυτοι οι απεργοι που δημιουργουσανε σε αλλες καταστασεις κι εποχές πάλι, κυκλοφοριακο χαος καταλαμβανοντας εναν και μονο δρομο; Που είστε κι εσείς ρεεεεεε;;;

Που βρισκονται τώρα ολοι αυτοι οι φοιτητες και οι μαθητες που βλεπουν την καθε  υπουργο ΑΗΔΙΑΣ, Διαμαντοπούλου να  διαλυει την παιδεια, την μορφωση και το μέλλον τους;

Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ η καταληψη των σχολειων και των πανεπιστημίων. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ γι' αυτούς. Σκοπός τους ειναι να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.Το πρόβλημα της Παιδείας δεν είναι μαθητικό ή φοιτητικό, είναι κοινωνικόΠου είμαστε όλη η κοινωνία ρεεεεε;;;;
Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ  ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ όταν απεργείς και μένεις σπίτι σου ή πας για καφέ.
Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ η παροδική κατάληψη των υπουργείων και οι σύντομες πορείες διαμαρτυρίας. Δεν ιδρώνει τ' αυτί τους. Αντιθέτως τους βολεύει.

Γελάνε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όταν το ΚΚΕ διοργανώνει μιά πορεία σήμερα και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ για τα ίδια αιτήματα την διοργανώνει αύριο. ΙΔΙΑ αιτήματα, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ πορείες; για σκεφτείτε το.
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ειναι η δύναμη τους και η στρατηγική τους.

Γελανε μέχρι δακρύων, όταν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ και ο εκάστοτε άχρηστος καθότι άκρατα κομματικοποιημένος και απόλυτα κατευθυνόμενος  προεδρός τους (μελλοντικός βουλευτής, υπουργός, ή πρόεδρος, ή μέλος καποιου κρατικου οργανισμού ως κομματική ανταμοιβή) διοργανωνουν ακόμα μια στημένη πορεία και μιά σικέ  24ωρη;;;  απεργια με αφετηρία έναρξης  το Πεδίο Άρεως ενώ ταυτόχρονα το ΠΑΜΕ  όρίζει την αφετηρία έναρξης είκοσι στενά πιό κάτω.

Ποια η διαφορά μας ρε παλληκάρια σε μιά πορεία;  Τι έχουμε να χωρισουμε;
Αυτοί είναι οι ...άλλοι κι έμείς είμαστε ..εμείς; Κι εδώ διαχωρισμος;
Γιατί πρέπει να είμαστε χωρισμένοι σε ομάδες με κομματικές σημαίες; 
Τα ίδια πράγματα δεν ζητάμε; Πότε θα μονιάσουμε επιτέλους;

Και το πιό γελοίο σ' όλες αυτές τις πορείες είναι ότι ξεκινάνε απο το Πεδίο του Άρεως καταλήγουν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, φωνάζονται δυο τρία συνθήματα και ύστερα   επιστροφή προς την Ομόνοια, περπατητοί. Λες και το ζητούμενο ήταν η ΕΚΤΟΝΩΣΗ!!! .......ή ......ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ;;;;

Φυσικά να μην παραλείψουμε να τοποθετήσουμε σε ΚΑΘΕ σοβαρή πορεία/συγκεντρωση διαμαρτυρίας, τους τόσα χρόνια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ (γνωστους-αγνώστους) ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ οι οποίοι ΠΑΝΤΑ προκαλούν την αστυνομία στα ίδια σημεία με την ίδια μέθοδο κι αν θα ήταν εφικτό θα έλεγα και με τις ίδιες πέτρες και τις ίδιες μολότωφ, ώστε να δώσουν στις αστυνομικές δυνάμεις “προστασίας του πολίτη” την ευκαιρία να  κεράσουνε αυτόν τον έρημο κι απλά διαμαρτυρόμενο πολίτη με απαγορευμένα χημικά  να τον φιλέψουνε με γκλομπιές, κλωτσιές, σπρωξιές και βρισιές, ώστε να τον αποτρέψουνε  ακόμα και από το να ΣΚΕΦΤΕΙ να ξανασυμμετάσχει.  Γι'αυτόν τον λόγο βαράνε και ψεκάζουν αδιακρίτως ακόμα και γυναίκες, ηλικιωμένους και παιδιά.

Την έχουν σπουδάσει την ψυχολογία της μαζας. Και προς το παρόν έχουν κερδίσει κάποιες μάχες.

Κι όλα αυτά γιατί μας βλέπουν σαν μαζα. Κρέας στην μηχανή του κυμά τους. Δεν έχουμε ονοματεπώνυμο, αξία, προσωπικότητα. Είμαστε νούμερα στις στατιστικές τους. Καταναλωτές των προϊόντων τους. Όσο περισσότερο μας στερουν τα αυτονόητα αγαθά και τις ελευθερίες μας, τόσο πιό πολύ όλοι μας στρεφόμαστε ενστικτωδώς στην επιβίωσή μας.
Σταματάμε να επιζητούμε πνευματική ανάπτυξη και αναβάθμιση αξιών.
Αναζητούμε μόνο τροφή, ένδυση, στέγη κι αναπαραγωγή.
Κι αυτό μας κάνει ΖΩΑ. 
Χαλάνε την ισσοροπία μεταξύ σώματος πνεύματος και ψυχής.

Οι στημένες πορείες και συγκεντρωσεις οι οποίες προαναγγέλονται;;  εβδομάδες πιο πριν (το στοιχείο του αιφνιδιασμου φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει σαν στρατηγική ) και τις οποίες διοργανώνουν και πρωτοστατουν τα χειρότερα συνδικαλιστικά ανδρεικελα, απολειφάδια ενός σάπιου πολιτικού σκηνικού το οποίο ταλανιζει δεκαετίες την χώρα μας, λειτουργουν σαν βαλβίδες προσωρινής ανακούφισης για τους συμμετέχοντες, ωστε να ΜΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ο δικαιος θυμός και NA ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ η μαχητικότητα κι η ομαδικότητα, αφού τέτοιου είδους ...“αγωνες”, γνωρίζουν  ακόμα και οι πλέον αδαείς ότι ειναι Α Ν Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι.

Γιατί ωρέ αγωνισταράδες της φακής 24ωρη;  24 λεπτη θα εξυπηρετούσε καλύτερα τα αφεντικά σας
Ο “αγώνας διαρκείας “ σαν σύνθημα ΔΕΝ δίνεται κατ' εντολή του εκάστοτε πολιτικού σας προϊσταμένου, υπουργού εργασίας. Αντηχεί από τις φωνές του κόσμου που συμμετέχει.
Και τι σόϊ διαρκείας είναι όταν διαρκεί μόνον 24 ώρες;

Μάλλον κυριε Παναγόπουλε και λοιποί τεθλιμμένοι “συγγενείς” το σκύψιμό σας ειναι διαρκείας.Δεν θέλετε πραγματικά να αντισταθείτε. Είστε σε ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Αφήνετε την κυβέρνηση να εφαρμόζει στην κοινωνία το πείραμα του βατράχου.
Αφήνετε την κυβέρνηση να μας βράζει σιγά- σιγά, ώστε να μην πηδήξουμε έξω απ'το τσουκάλι. Κι αυτό κάνει. Εδώ και δύο χρόνια κάθε μέρα ανακοινώνει νέα μέτρα νέους φόρους νέα μνημόνια.

Όταν όμως καταλύονται εργασιακά δικαιώματα, και αφανίζονται ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ μόνο μια απεργιακή κινητοποίηση υπάρχει:

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ   ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
(έτσι κι αλλιώς αυτό δεν απέχει και πολύ απ' την πραγματικότητα, με τους ρυθμούς απολύσεων  κι “εφεδρείας” που επιβάλλουν,  την ανεργία και το κλείσιμο επιχειρήσεων  που επικρατεί)

Μια τέτοια εντολή όμως απαιτεί Πρόεδρο ΓΣΕΕ με παντελόνια και περιεχόμενο εντός αυτών κι οχι πρόεδρο με κομματικές ζαρτιέρες.

Το στομάχι, η αξιοπρέπεια και η Ελευθερία,  ΔΕΝ  εχουν  χρώμα και σίγουρα  ΔΕΝ θα έπρεπε να  διατίθενται προς κομματική εκμετάλλευση.

Η φυλή μας απειλείται εκτός άλλων, από την διχόνοια και την αδιαφορία για τον διπλανό μας. Γι' αυτόν τον λόγο μας έχουν ομαδοποιήσει, κομματικοποιήσει και προβατοποιήσει  έχοντας απλώσει τα πλοκάμια τους ακόμη και στα σχολεία.

Το “ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ” σε πλήρη ανάπτυξη κι εφαρμογή.

Το σχέδιο είναι να την “πεφτει” το κράτος οχι ταυτόχρονα αλλά μεμονωμένα, σε έναν- έναν κλάδο, ή σε ΔΕΚΟ, ή σε ομάδα εργαζομένων, ή σε ομάδα συνταξιούχων, ώστε όσο δεν αγγίζει εσένα να μην αντιδράς, όταν όμως φτάσει η δική σου σειρά να μην αντιδρά κανενας άλλος.

Κι έτσι κάθε ημέρα που ο στόχος αλλάζει, αρχίζει και η απαιτούμενη ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ κάθε στοχου από τα Μεσα  Εντεταλμένης  Παραπληροφόρησης.
Κι εχει φτάσει στο σημείο να έχουν δαιμονοποιηθεί όλοι, ΠΛΗΝ φυσικά των πολιτικων των τραπεζιτών και των μεγαλοεκδοτών και των μεγαλο..οτιδήποτε.
Βλέπεις, “κόρακας κοράκου μάτι, δεν βγαζει”.

Πεταξτε  λοιπόν τις κομματικές ταυτότητες, πετάξτε το βόλεμα του  Δημόσιου υπάλληλου, πετάξτε την κακομοιριά του “δεν αλλάζει τίποτε” πετάξτε την αδιαφορια σας, πετάξτε το “δεν θα σώσω εγώ τον κόσμο”, πετάξτε την τηλεόραση και κατεβείτε στους δρόμους.
Ο αγώνας  δίνεται μονον εκεί.......στους δρόμους.  ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Μόνο Η ΑΡΝΗΣΗ Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ  ΜΑΣ θα χαλάσουν τα σχέδιά τους.

Σκοπός,  η άμεση παραιτηση της πιο προδοτικής αντισυνταγματικής και εχθρικής  προς τους Έλληνες κυβέρνησης, που έχει περάσει ποτέ από αυτή την χώρα και η παραδειγματική τιμωρία όλων των πάσει φύσει εμπλεκομένων και διαπλεκομενων.

Θυμήσου οτι  ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

Πάλεψε για το δικο σου παρον και για το μελλον των παιδιων σου.
Πάλεψε για οσους δεν μπορουν να παλεψουνε. Ας ενωθούμε γιά να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπως την ονειρευομασταν οταν ακομη ημασταν παιδια, μαζι με τα παιδια μας.

Ας πετάξουμε εξω τους κλεφτες, τους ψευτες, τους τεμπεληδες, τους απατεωνες και ολους τους δηθεν. Ας εξορίσουμε την σαβουρα  και τον εγωϊσμο μας.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ

Γ.Ε.Π.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση