True Lies

Δε09222014

Last update08:54:00 μμ

Back ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Η κόρη του προέδρου του ΣΕΒ, ο «αναρχικός» ραδιοφωνικός σταθμός και οι αφίσες στην πλατεία Εξαρχείων

Η κόρη του προέδρου του ΣΕΒ, ο «αναρχικός» ραδιοφωνικός σταθμός και οι αφίσες στην πλατεία Εξαρχείων

Ας πούμε λοιπόν δυό λογάκια για την αφίσα με το κυκλωμένο F…Είναι το λογότυπο του ραδιοφωνικού σταθμού Freedom. (φώτο ).


O ραδιοφωνικός σταθμός Freedom με το κυκλωμένο F, που προσπαθεί ανεπιτυχώς να παραπέμψει σε κυκλωμένο Α, κι έχει γεμίσει τους τοίχους των Εξαρχείων, ακόμα και της πλατείας, είναι ιδιοκτησίας της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου, της κόρης δηλαδή του Δημήτρη Δασκαλόπουλου του Προέδρου του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών).

Ο ραδιοφωνικός σταθμός εξαγοράστηκε πριν λίγους μήνες από τον Αλαφούζο, ο οποίος νωρίτερα είχε φροντίζει να ξεκληρίσει όλους του εργαζομένους, ώστε να μπορέσει να τον πουλήσει και ο νέος ιδιοκτήτης να μην έχει καμία υποχρέωση σε εργαζομένους.

Από την στιγμή λοιπόν που επαναλειτούργησε, προσπαθεί να περάσει ως η εναλλακτική πρόταση στα FM, εδώ προκύπτει και το κυκλωμένο F (προφανώς φαεινή ιδέα κάποιου φωστήρα του marketing). Τις εκπομπές τις κάνουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί με πολλά ένσημα σε ραδιόφωνα lifestyle. Όσο για τις δήθεν «εναλλακτικές» μουσικές επιλογές δεν είναι σκόπιμο να τις κριτικάρουμε εδώ, άλλωστε δεν είναι κάτι που αφορά κανένα.

Είναι τουλάχιστον οξύμωρο έως και γελοίο, όμως, ο πρόεδρος των Ελλήνων βιομηχάνων να προσπαθεί να πουλήσει το δήθεν εναλλακτικό του προϊόν στοχεύοντας εμπορικά, τα Εξάρχεια και τον κόσμο που ζει και κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή.

Το είδαμε ΕΔΩ