True Lies

Κυ09212014

Last update07:19:02 μμ

Back ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ Ώσμωση μεταξύ δικαστών και επαναστατών

Ώσμωση μεταξύ δικαστών και επαναστατών

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Νίκο Δένδια και την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, μετά τις δηλώσεις Δένδια για λειτουργούς της Θέμιδος που εθελοτυφλούν απέναντι στην πρόκληση της ένοπλης τρομοκρατικής δύναμης που έχει κλείσει τους Έλληνες στα σπίτια τους.


Ο Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε σε δυο ύποπτους που συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες για συμμετοχή στην Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς αλλά τελικά δεν προφυλακίστηκαν, οπότε δεν αποκλείεται να πήραν θάρρος από τη μη προφυλάκισή τους και να πήγαν να τινάξουν το Mall στον αέρα.

Ο κ. Δένδιας ζητάει να αναλάβουν τη θέση των δικαστών οι άνδρες των ΜΑΤ και να δικάζουν επί τόπου τους συλληφθέντες.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν πως δεν ανέχονται παρεμβάσεις από μέλη της κυβέρνησης στο έργο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης αλλά αυτό πρέπει να συμβαίνει μετά τις περικοπές στους μισθούς τους γιατί, πιο πριν, μια χαρά τις ανέχονταν τις παρεμβάσεις.

Εν τω μεταξύ, την επόμενη Πέμπτη, ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με εκπροσώπους των δικαστικών ενώσεων για να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους δικαστές αλλά, κυρίως, το οικονομικό.

Μπορεί οι δικαστές να μην ανέχονται παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο τους αλλά επιθυμούν διακαώς μια θετική παρέμβαση της κυβέρνησης στους μισθούς τους.

Ο Νίκος Δένδιας πιστεύει πως πίσω από την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και την βομβιστική επίθεση στο Mall κρύβονται δικαστές και εισαγγελείς που πήραν τα Καλάσνικοφ και τις βόμβες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στους μισθούς τους.

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν αποκλείουν μάλιστα το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργασία δικαστών και αντιεξουσιαστών, αφού στο βίντεο από την βομβιστική επίθεση στο Mall φαίνεται καθαρά μια ξανθιά δικαστίνα να χαϊδεύει τρυφερά στο μάγουλο γνωστό αντιεξουσιαστή και να τον ταΐζει σοκολάτα, ενώ αυτός έχει βάλει το χέρι του κάτω από την μπλούζα της και της ξεκουμπώνει το σουτιέν.

Μετά την ώσμωση μεταξύ ποινικών κρατουμένων και κατηγορούμενων για τρομοκρατία, έχουμε τώρα τη συνεργασία δικαστών με μέλη επαναστατικών οργανώσεων που θα οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη και θα διαφυλάξει το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

ΠΗΓΗ