True Lies

Κυ10192014

Last update08:54:00 μμ

Back ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Φωτεινή Πεταλούδα (Luminus Butterfy): Η Ελλάδα που εμπνέει

Η Φωτεινή Πεταλούδα (Luminus Butterfy): Η Ελλάδα που εμπνέει

  • PDF

Luminus Butterfly (Η Φωτεινή Πεταλούδα) που έχει σκοπό να ενώσει δράσεις (πρότζεκτ) ανθρώπων από την χώρα μας που βοηθούν τον συνάνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον, την ίδια την ζωή, εμπνέουν, εμψυχώνουν και παρακινούν ανθρώπους να αρχίσουν να δρουν για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς φόβους και ανασφάλιες και ενώνουν τα χέρια με άλλους ανθρώπους για έναν καλύτερο κόσμο, για μία Ελλάδα που εμπνέει τους πολίτες της και τον κόσμο όλο. Γιατί αυτός ο κόσμος θα αλλάξει μόνο όταν μεταμορφωθούμε!


Σε μία περίοδο που τα πάντα καταρρέουν, μία περίοδο φόβου και ανασφάλειας όπου ο άνθρωπος ξανα-ανακαλύπτει την σχέση του με τον εαυτό του και την φύση, κινήσεις σαν και αυτές έχουν ως σκοπό να μας ξαναθυμίσουν ποιοί είμαστε πραγματικά.

Ζούμε στιγμές γέννας προς μία ανθρωπότητα που περνάει από την περίοδο του Homo Sapiens (ο άνθρωπος της νόησης και του πολέμου) στην περίοδο του Homo Luminus (ο άνθρωπος της καρδιάς και της αγάπης).

Λαμπερά παραδείγματα που εμπνέουν, είμαστε σαν τα κύτταρα στο κουκούλι της μεταμόρφωσης της κάμπιας σε πεταλούδα. Εκεί που κάτι μαγικό συμβαίνει και στην σούπα τα καλά κύτταρα πολλαπλασιάζονται λίγο πριν από την κρίσιμη μάζα που μεταμορφώνει την κάμπια σε μία πολύχρωμη όμορφη πεταλούδα που θα πετάξει προς το φως, προς την ελευθερία.

Η Φωτεινή Πεταλούδα - Luminus Butterfly σκοπό έχει να ενώσει και να δημιουργήσει δίκτυο έμπνευσης και αλληλοβοήθειας για ένα καλύτερο κόσμο, έναν πλανήτη μεταμορφωμένο. Σε συνεργασία με το Κίνημα της Εμπνευσης.



ΔΡΑΣΕΙΣ - PROJECTS

"ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" - "I AM THERE FOR YOU"

"BIRDS in ATHENS URBAN SPACE"

"ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ" -"a SEED FOR BRAIN"


ΠΗΓΗ