True Lies

Σα10152016

Last update11:45:25 πμ

  • ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

Back ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ GPS ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Αν διαβάσουν οι πολίτες το Μνημόνιο θα ενθουσιαστούν»-Μια ενθουσιασμένη ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Αν διαβάσουν οι πολίτες το Μνημόνιο θα ενθουσιαστούν»-Μια ενθουσιασμένη ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

Εγω κι αν εχω ενθουσιαστει!!  Αφου προχθες το βραδυ που το ψηφιζατε εκλαιγα απο την χαρα μου εξω απο την βουλη.Οχι, οχι δεν εριξαν δακρυγονα μην ακους τις κακες γλωσσες, απλα ειμασταν καμμια 15αρια ανθρωποι μαζεμενοι ολοι κι ολοι, που θελαμε να σας συγχαρουμε που το ψηφισατε. Γιατι δεν κατεβηκες ρε κουτο; Ξερεις ποσο σε αγαπαμε;; Μεχρι γλωσσοφιλο θα σου διναμε.

Αυτες οι φωτογραφιες που δειχνουν καποια μπλογκς ..(ξερεις απ΄αυτα που θελετε να φιμωσετε με τον νομο που ψηφισατε στα μουλωχτα, τον ACTA ντε,  και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κανετε γιατι
οι αλητες αντι για ψεμματα λενε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και χαλανε την πιατσα).....με αστυνομικους... αναπηρους...γερους...διαδηλωτες …. γυρω στο 1.000.000 συνολικα..
Α!! μην ανησυχεις,φωτομονταζ ητανε, μην κοιτας που τα ξενα καναλια δειχνανε αλλες εικονες.

Πληρωμενη κι ελεεινη δημοσιογραφια τι να λεμε τωρα!!

Κατι στιγμιοτυπα απο  την πρεμιερα  της ταινιας "Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ"  ηταν. Το κοινο ειχε ενθουσιαστει και ανυπομονουσε να δει τους πρωταγωνιστες. Και να ‘σου οι στρακαστρουκες και να ‘σου τα πυροτεχνηματα. Κατι φωτιες  και κατι καπνοι, πυροσβεστικα , σειρηνες καταστροφες και πλιατσικο, ηταν στιγμιοτυπα από μια άλλη ταινια «ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ»

 

Ειδες τι ελεεινοι που είναι;; α πα πα πα πα!.
Ενώ τα δικα μας τα Ελληνικα εδειχναν ολη την αληθεια. Παρε κωμωδιες, παρε διαφημισεις, παρε αγωνες, παρε σηριαλ, παρε ξανα διαφημισεις, παρε διαγγελματα,
παρε παραγγελματα, παρε τρομο, παρε αποχαυνωση, παρε παραπληροφορηση, παρε κοσμεεεε , τρελλαθηκε τ΄αφεντικο και τα χαριζει τσαμπα τα 'χουμε, ΠΑΡΕ ΕΙΠΑ!!!! Αυτά να πιστευεις. Τα δικα ΜΑΣ Αυτα λενε ΠΑΝΤΑ τις καλυτερες ειδησεις ..παπουτσι απο τον τοπο σου...Οι δικοι μας δημοσιοπληρωμενογραφοι ειναι χαρισματικοι. Κατι σαν το αζαξ για τα τζαμια...ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΟΡΑΤΗ!!!


Και που ‘σαι αγαπουλα!!! Πουλα οσο είναι καιρος. Μα τι λεω!!! Ξεπουλα καλυτερα!!!Ξερεις εσυ, βιβλια, συνειδηση, αξιοπρεπεια, οσο-οσο.
Όχι ότι δεν το’ κανες με την ψηφο σου… οοοοχι, οοχι!

Η Ελλαδα "σωθηκε" με την δικη σου βοηθεια, παιρνοντας μεταγραφη για Γερμανια, Αγγλια, Ολλανδια! Αμερικη, Ισραηλ, Τουρκια....Κομματιαστα!!
Αλλου η Θρακη, αλλου η Κρητη , αλλου η Μακεδονια, αλλου το Αιγαιο.

Σ΄αλλους ο χρυσος, σ΄αλλους το πετρελαιο, σ΄αλλους ο τουρισμος, σ΄αλλους οι ΔΕΚΟ, σ΄αλλους το οσμιο, ο βωξιτης, ο λιγνιτης,
σ΄αλλους το ουρανιο, σ΄αλλους οι παραλιες, σ΄αλλους τα χιονοδρομικα.

Τους Ελληνες τελειωσες! Τετοιοι φτωχομπινεδες που ειναι, να θελουν και ..μερτικο απο τον πλουτο της χωρας τους, της....ψωροκωσταινας!! Πλεονεκτες!!
Λες κι οι προγονοι τους δωσανε το αιμα τους γι΄αυτους...

Ξερανε οι ανθρωποι γιατι πεθανανε. Περιμενανε εναν Παπαδημο εναν Παπανδρεου, εναν Σαμαρα εναν μπουμπουκο κι αλλα 195 τσουβαλια πατριωτες να δωσουν
σε σιγουρα ξενα χερια την Ελλαδα.

Παρτε Θουκιδιδη παρτε Αριστοτελη παρτε Πλατωνα να ξεστραβωθειτε,παρτε Φιλοστρατο, παρτε Φιλοχρηματο, παρτε τον Αυνανα τον Μεγα παρτε και τα απαντα του Εφιαλτη να μαθετε  και να τελειοποιησετε τεχνικες προδοσιας.. Εδω ο καλος ο μυλος τ΄αλεθει ολα!! Δωρο κι ενα βιβλιο πολιτικης μαγειρικης " Πως να βαφτιζετε το κρεας ψαρι και πως να κανετε το σκατο σας παξιμαδι"

Αλλα τι περιμενεις...Ελληνες!!! Αχαριστοι ανθρωποι!!Δεν τους φτανει που τους δωσατε φορους, αυξησεις στο ΦΠΑ, στην βενζινη , στα ειδη πρωτης αναγκης,
τροφη στους σκουπιδοτενεκεδες, στεγη στα παγκακια, ρουχα απο τις εκκλησιες, εκπαιδευση απο φωτοτυπιες, λιποθυμιες, αυτοκτονιες, θελουν οι ελεεινοι και μερτικο
απο...την αξιοποιηση του πλουτου της πατριδας τους!!!

Ουστ, βρωμοελληνες, το πολυ -πολυ να σας δωσουμε λιγους φορους ακομα μια καλη αυξηση στα εισητηρια ,
στο ρευμα στα διοδια και αντε μας πεισατε, μια πολυ γερη δοση ανεργιας. Και μην σπρωχνεστε, ολοι θα παρετε.
Χαρατσι στις διαμαρτυριες φορος προστιθεμενης αξιας στα βηματα, φορος πολυτελειας και ποθεν εσχες στην αφοδευση.
Διοτι πως ειναι δυνατον να αφοδευετε αφου σας εχουμε κοψει το φαγητο;;; Αρα!!! πα-ρα-νο-μει-τε!!!
Α! και ειδικο τελος στο πηδημα. Αυτο εχουμε το δικαιωμα να σας το κανουμε μονο εμεις.Το βρηκαμε τωρα να πηδαμε ολοι..
Αυτα που ξερετε να τα ξεχασετε. εμεις νοικοκυρευουμε το κρατος. L' etate est moi! Me, myself and I!!
Και μιας που ειμαι το κρατος, σας ενημερωνω οτι δεν ανηκω πλεον σε 'σας...
Εδω εχουμε κοτζαμ Φραου Μουνερκελ Μουσιε Μαλακοζι χερεν Φουχτερμαν Μαλακερμαν Συχαματοϊμπλε μιστερ Σκαταμερον, ντε χεερ Ρουφτεν-χουφτεν μαμζελ Λαγκουραδ, την αφροκρεμα και
την ελιτ της διεθνους μαστρωπειας. Πορνες και κυναιδους ολκης οχι οτι κι οτι!! Κι αυτοι δεν ειναι ζητουλες σαν κι εσας,
Αυτοι διαταζουνε κι εμεις εκτελουμε...κλαρινο και μαλακο και σκληρο κι ομποε και τρομπετα και κοντρα παξιμαδι κι εξτρα περιποιηση.

Τελικα εχω πειστει οτι καλα κανατε και χαρισατε την Ελλαδα στους τραπεζιτες και στις πολυεθνικες. Πολυ καλα κανατε και τους.. σωσατε...εχμ! τουςΕλληνες εννοω, μην παρεξηγηθω κιολας...
Τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια!! Κι εσεις δινετε το καλο παραδειγμα δειχνοντας τους πως ειναι να ζεις με τον πενιχρο μισθο των 12.500 Ευρω που παιρνετε μηνιαιως.
Αναρωτιεμαι πως τα καταφερνετε και τα φερνετε ..βολτα! Πως την αντεχετε ολη αυτην την ....στερηση;; Φτωχεια καταραμενη!!
Βλεπω και τους αποστεομενους Παγκαλο και Βενιζελο και σφιγγεται η ψυχη μου.Πρεπει να εχουν τρομερα αποθεματα...σθενους και φαταουλογλυκεριδιων. Τραγικο! με το ζορι συγκρατω τα δακρυα μου!

Δεν πειραζει ομως ..μπουμπουκο!! Να ξερεις όμως ότι κι εμεις σε αγαπαμε.
Το  ειδος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ – ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΣΩΤΗΡΑΣ -ΣΩΤΗΡΑΣ είναι σπανιο και ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ  προστατευομενο, κατι σαν να λεμε... καρετα-καρετα,  μοναχους –μοναχους.  Κι επειδη είσαι σπανιο ειδος χρειαζεσαι προστασια, στοργη και προδερμ!! Καποια στιγμη πιστευω η φιλοζωϊκη θα σας μαζεψει και θα φροντισει να σας βρει καταλληλο μερος  ευαερο, ευηλιο ,περιφραγμενο,  αρκετη  και πρωτης ταξεως  μεταλλαγμενη τροφη  μονο και μονο για να σας προστατεψει από τ΄ αγρια ζωα που βρισκονται εκει εξω ετοιμα να σας κατασπαραξουνε.

Δεν πιστευω να σ΄ενοχλει βεβαια ότι θα εισαι σ΄ελεγχομενο περιβαλλον.. Να ξερεις η φιλοζωϊκη φροντιζει παντα για το καλο των υπο εξαφανιση ΖΩΩΝ!!!

GPS για τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ