True Lies

Πα10142016

Last update11:45:25 πμ

  • ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

Back ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ GPS ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ;;;;

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ;;;;

Βλέπω τον παροξυσμό που έχει πιάσει κάποιους "Δημοκράτες" εντος κι εκτός Ελλάδος σχετικά με την είσοδο της Χρυσής Αυγης στην βουλη  κι αναρωτιεμαι τι διαλο σημαινει Δημοκρατία στα μυαλά τους. Μόνο αυτό που θεωρεί ο ΕΥΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ δημοκρατικό;;;;

Γράφει o GPS για τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ

 

 

Είδαμε την Δημοκρατία του Πασοκ και της Νέας Δημοκρατίας πως βιάσανε την Ελλάδα επί 10ετιες. Χημικά, ξύλο, χειροβομβίδες κρότου/λάμψης. διαφθορά, πελατειακές σχέσεις  εμπρησμοί, Σαμινα, Ίμια, Ρικομεξ, Θράκη και δήθεν Τουρκική μειονότητα, Σκόπια και Δήθεν Μακεδονία,  γκρίζες  ζώνες, καταπατήσεις δασικών εκτάσεων, αιγιαλίτιδας  ζώνης , εθνοπροδοσια,  εθνικές ήττες, δωσιλογισμός, υποκύψεις και τεμενάδες στους πλουτοκρατορες  σκίσιμο  χωρίς σάλιο στους φτωχούς, καταστροφή της μεσαίας τάξης, λουκέτα , συνεχές φορομπηχτικό στύψιμο, απολύσεις, μειώσεις μισθών -συντάξεων, συσσίτια, εύρεση τροφής στα σκουπίδια, βιβλία σε φωτοτυπίες,  άστεγοι, γενοσημα φάρμακα, κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων, στρατοπέδων, υγεία, παιδεία, δικαιοσύνη, για κλάματα  κι ένα κράτος μπουρδελο. 6.000.000 (έξι εκατομμύρια) λαθρομετανάστες, λαθρεμπόριο, ναρκωτικά, τραφικινγκ κι ότι άλλο βάζει ο νους. 

Μια  Ελλάδα που υποφέρει  βγήκε στο σφυρί ,τα βουνά γέμισαν  πράσινη ενέργεια με καταστροφικές ανεμογεννήτριες  χωρίς να γίνει καμιά περιβαλλοντολογική μελέτη, οι πεδιάδες γέμισαν ηλιακούς συλλέκτες, λιμάνια δρόμοι  ΟΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ αεροδρόμια  και λοιπές ΔΕΚΟ χαριστήκαν σε ημέτερους, εγχώριους και ξένους.  Bαλίτσες με ΝΟΜΙΜΗ;;;; μίζα !!!! άλλαζαν  χέρια βρωμερών και τρισάθλιων «Δημοκρατών» σωτήρων της πατρίδας που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι  έχοντας το περισσό θράσος  περιφερόμενοι μαϊντανοί στα βρωμοκαναλα, να εκφέρουν και άποψη επί των τεκταινομένων , αντί να σπάνε πέτρες σε καταναγκαστικά έργα.

Ανίκανοι κομματικοί τσανακογλείφτες αναρριχώνται σε κάθε θέση που παρέχει εξουσία και χρήμα με μόνο εφόδιο την κομματική ταυτότητα και την ποσότητα υλικού που εκκρίνουν οι σιελογόνοι αδένες τους.

Τραπεζίτες  καναλαρχες και  διαπλεγμένοι , έγιναν οι ρυθμιστές της πολιτικής ζωής του τόπου.

Υποβρυχια που γέρνουν, βαγόνια που δεν ταιριάζουν στις υπάρχουσες γραμμές του σιδηροδρόμου και σκάνδαλα  που δεν έχουν  αρχή και τέλος.

Ατιμωρησία πολιτικών καθικιων που η μόνη δουλειά που έχουν μάθει στην άχρηστη ύπαρξη τους είναι να σκύβουν στ΄αφεντικα τους και να το παίζουν καμπόσοι στον λαό κρυμμένοι πίσω από την βουλευτική ασυλία τους και τα γκλομπ των αστυνομικών. Ανθρωπάκια  που κάτω από τα σινιέ κουστούμια και τον ξύλινο λόγο τους, έχουν ειδικό βάρος κατσαρίδας .

Κόμματα και κομματάρχες  μουσειακοί δεινόσαυροι που μας έχουν γκαστρωσει στο μπλα-μπλα  αλλά  δεν θέλουν να κυβερνήσουν γιατί μπορεί να τους σκιστεί το καλτσόν . Την έχουν δει στην ασφάλεια της αντιπολίτευσης ως ρυθμιστικές βαλβίδες εκτόνωσης του λαού με επαναστατικές βουλευτικές παπαρες . Μέχρι και η οργή μας πρέπει να είναι ελεγχόμενη.  Γελοία πολιτικά απολιθώματα ΣΤΕΙΡΑΣ αντιπολίτευσης.

Νεολαία χωρίς όνειρα …γέροι πετάμενοι στον δρόμο… συνεχείς αυτοκτονίες  απεγνωσμένων ανθρώπων.

Και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει υπολογίσει πόσα εγκεφαλικά, πόσες καρδιακές προσβολές πόσοι καρκίνοι πόσα καταθλιπτικά επεισόδια, και πόσα αυτοκινητιστικά ατυχήματα έχουν προξενήσει  οι …. πρώην  ντυμένοι Δημοκράτες και νυν ξεβράκωτοι  κι αηδιαστικοί γερμανοβρωμοτσολιαδες.

Και από την άλλη οι ίδιοι  ψηφοφόροι ΠΡΩΗΝ υμνητές  τους , οι ίδιοι  που μας τους κατσικωσανε στον σβέρκο όλα αυτά τα χρόνια , ξέπλυναν τις προηγούμενες  οδυνηρές για όλους μας  επιλογές τους,  με μια  ψήφο σε άλλα πιο …..«αξιοπρεπή» κόμματα, και νομίζουν ότι αναγεννήθηκαν εμβαπτιζόμενοι στην κολυμπήθρα του Σιλωαμ.

Αυτοί οι ίδιοι που αποτελούν κομμάτι της παρηκμασμένης κοινωνίας μας, με τα φακελάκια (δότης  ή αποδέκτης δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ απολύτως διαφορά) καταπατητές  αποκρυπτωντες ποικιλοτρόπως τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους εισοδήματα, κοινώς φοροφυγάδες, οι ίδιοι, όλοι αυτοί  που παρκάρουν ΠΑΝΩ στα πεζοδρόμια, που δεν σηκώνονται να δώσουν την θέση τους  στο λεωφορείο σε κάποιον που την εχει ανάγκη,  οι ίδιοι που αν πάρουν μια κλήση οδικής ατασθαλίας, ψάχνουν να βρουν κάποιον να τους την σβήσει, είναι οι ίδιοι που φίλησαν κατουρημένες ποδιές ή ότι άλλο εύκαιρο βρήκαν μπροστά τους ή πίσω τους για μια θέση στον ήλιο του δημόσιου, είναι οι ίδιοι που όντας δημόσιοι υπάλληλοι συμπεριφέρονται με αγένεια και υπεροψία στον απλό .. λαουτζίκο  που μέχρι χθες αποτελούσαν μερος του..

Οι ίδιοι που με κάποιο «δωράκι» σε εξυπηρετούν εκτός σειράς και τα έγγραφα σου βγαίνουν στο πι κ φι παρακάμπτοντας τις δυσκολίες που οι ίδιοι βάζουν ώστε να υπάρχει πάντα ..φαγητό.

Χθεσινές  πουτανες  που σήμερα κάνοντας  παρθενορραφή  κυκλοφορούν  διαφημίζοντας το νέο τους  σπηλαιώδες …άσπιλο αιδοίο, ονομάζουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αυτό που τους εξυπηρετεί ή  που αυτοί νομίζουν ότι είναι.

Το  «Διαφωνώ μ΄αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να τα λες» δεν έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία γι΄αυτους.

Όσοι ψήφισαν χρυσή αυγή, την ψήφισαν ο καθένας για τους δικούς τους ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ λόγους. Το ίδιο όσοι ψηφίσαν Πασοκ, ΝΔ  Ανεξάρτητους Έλληνες ΚΚΕ, Συνασπισμό, Οικολόγους  και πάει λέγοντας.

Στην Δημοκρατία η ψήφος ΣΟΥ έχει ακριβώς την ΙΔΙΑ αξία με την δική ΜΟΥ. Ασχέτως αν με τα κολπάκια της ενισχυμένης  (καλπονοθευτικης) αναλογικής αυτό πάει περίπατο.

Η ψήφος ενός νέου  που μόλις έκλεισε τα 18 και ψηφίζει για πρώτη φορά, που έχει όλο το μέλλον και την ζωή μπροστά του έχει την ιδία ΑΞΙΑ με την ψήφο ενός 98χρονου που τον πήγαν με αναπηρικό καροτσάκι , υποστήριξη οξυγόνου  και του έδωσαν σταυρωμένο ψηφοδέλτιο  και  δυστυχώς πέθανε λίγο μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων…..

Δεν ξέρω πόσες ψήφους πήρε η Χρυσή αυγή, αλλά γνωρίζω, ότι για να μπει στην βουλή με περίπου 7% και 21 βουλευτές κάποιοι συμπολίτες μας τους ψηφίσαν. Όπως κάποιοι άλλοι ψηφίσαν ΠΑΣΟΚ και Νεα Δημοκρατία

Δηλαδή τι πρέπει να πούμε ή να κάνουμε σε όσους ψηφίσαν όλους αυτούς που αποδεδειγμένα οδήγησαν την Ελλάδα  στην καταστροφή και τους Έλληνες στην απόγνωση; ΤΙ;;;;

Τι πρέπει να κάνουμε σ’ όλους αυτούς που ψηφίσαν ανθρώπους που οδήγησαν με την πολιτική τους , συμπολίτες μας να ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια . κάποιους άλλους  που χτυπήθηκαν και τρομοκρατήθηκαν από σώματα ασφάλειας   και κάποιους άλλους να έχουν βιαστεί, ξυλοκοπηθεί, κλαπεί, από λαθραίους εγκληματίες και αμέτρητους στην αυτοκτονία;

ΤΙ;;;;Για ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μιλάτε λοιπόν  εξωστρεφείς  και παρτακηδες δικτατορίσκοι;;;

Σας πείραξε  ένα ΕΓΕΡΘΗΤΙ που ειπώθηκε και δεν σας έχουν πειράξει όλα τα προηγούμενα;

Και σε τελική ανάλυση, δεν κάλεσε κανένας τους δημοσιογράφους στα γραφεία της χρυσής αυγής. Πήγαν για να πάρουν τις δηλώσεις ενός νεοεισερχομένου πολιτικού κόμματος στην βουλή. Μπήκαν  λοιπόν ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ στο σπίτι  κάποιου.

Ο οικοδεσπότης και η οικογένεια του έχουν κάποιους κανόνες λειτουργιάς οι  όποιοι δεν επιδέχονται ΟΥΤΕ συζήτησης ΟΥΤΕ αμφισβήτησης. Όποιον αρέσει, όποιον δεν αρέσει περναει είτε με το καλό είτε με το άσχημο εκτός σπιτιού. Τόσο απλά. Εφαρμόζουν στο σπίτι τους, δηλαδή στον ζωτικό τους χώρο, κάποιους κανόνες που ακολουθουνται ΧΩΡΙΣ εξαιρέσεις.

Μήπως θα έπρεπε ΤΟ ΙΔΙΟ να έχει γίνει και στην πατρίδα μας όλα αυτά τα χρόνια,    Σ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ;;;

Άντε και καλή μας ….Δημοκρατία!!  Ίσως κάποια στιγμή τα καταφέρουμε!

GPS για τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ