True Lies

Πε09252014

Last update08:54:00 μμ

Back ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Μυαλό κουκούτσι...

Μυαλό κουκούτσι...

  • PDF

Μυαλό και κουκούτσι;  -Πώς άραγε συνδυάζονται αυτά τα δύο; Το μυαλό, είναι το εργαλείο που γεννά ιδέες και το κουκούτσι, είναι ο σπόρος που δίνει ζωή σε αυτές. Όμως αυτός ο ίδιος ο σπόρος, είναι το πρωτεύον υλικό για την συνέχιση της ζωής.  Ουσιαστικά ο σπόρος με μια ευρύτερη έννοια, είναι ο δημιουργός της φύσης.    Κάθε δένδρο, βότανο, λουλούδι, θάμνος, χορταρικό,  φυτό γενικότερα, αλλά και έμβιος οργανισμός, οφείλει την ύπαρξή και την αναπαραγωγή του, σ έναν και μοναδικό σπόρο!

 

Το  ”μυαλό..κουκούτσι”,  είναι μια ΙΔΕΑ που μέσω των κουκουτσιών-σπόρων και μιάς πρωτοπορειακής  μεθόδου ΣΠΟΡΑΣ με σβώλους , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΖΩΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ της πατρίδας μας.

Υπό  την έννοια  της ιδέας ,  «Μυαλο ..κουκουτσι» είμαστε ΟΛΟΙ μας.



Εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές,  εγώ, εμείς, οι φίλοι,  οι γνωστοί  οι συγγενείς μας… όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως δηλαδη, από  τον μικρότερο εως τον μεγαλύτερο, ασχέτως φύλου, επαγγέλματος, οικονομικής κατάστασης, ή θρησκευτικοπολιτικών πεποιθήσεων.

 

«Μυαλό...κουκούτσι» είναι ΚΑΘΕ άνθρωπος ο οποίος  έχει κάποια «ιδέα σπόρο» που μπορεί να ενισχύσει, να αναπτύξει και να κάνει πραγματικότητα, την ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ των καμμενων δασων της χώρας μας.

«Μυαλό...κουκούτσι»  όμως,  είναι και ΚΑΘΕ άνθρωπος  ο οποίος  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ  , για την πραγματοποίηση αυτής της ιδέας.   Άλλωστε όλοι οι άνθρωποι είμαστε κρίκοι μιάς τεράστιας αλλυσίδας κι αλληλοεπηρεάζουμε με εκατομμύρια τρόπους ο ένας τον άλλον. Ο συγκεκριμένος τρόπος αλληλοεπηρεασμού στην περίπτωση αυτή, πιστεύω οτι  είναι εξαιρετικά ΧΡΗΣΙΜΟΣ για όλους μας.

Τώρα υπό την έννοια της «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» οι  δυνατότητες  είναι ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ. Ο τρόπος ανάπτυξης και πραγματοποίησης αυτής της ιδέας, περιγράφεται αναλυτικότερα πατώντας ΕΔΩ.

Τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και παροτρύνουμε όσους αναγνώστες μας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να διαβάσουν αναλυτικά :

 

ΔΑΣΗ-S.O.S. http://myalokoukoutsi.com/%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%B7-sos/

Ο ΣΤΟΧΟΣ http://myalokoukoutsi.com/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82/

ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ http://myalokoukoutsi.com/%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82/

Η ΙΔΕΑ http://myalokoukoutsi.com/

Η ΕΠΙΛΥΣΗ http://myalokoukoutsi.com/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7/

Επικοινωνείστε με την ομάδα ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ πατώντας ΕΔΩ