True Lies

Σα05262012

Last update12:14:52 μμ

Back ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Ραδιούργοι μηντιάρχες

Ραδιούργοι μηντιάρχες

Παρότι δείχνουν ραδιούργοι, είναι προβλέψιμοι.Μιλάμε για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι μηντιάρχες για να ξεφορτωθούν τα ανεπιθύμητα (συγκυριακά;) στελέχη τους.Έχουμε δύο υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Η πρώτη:

Ιδιοκτήτης καναλιού το οποίο έως πρόσφατα έπαιζε σφόδρα μνημονικά αποφάσισε να αλλάξει τροπάρι και να ρίξει γέφυρα στο αντι-μνημονιακό κοινό. Για να κάνει αισθητή την αλλαγή γραμμής ο συγκεκριμένος καναλάρχης αποφάσισε να αναγκάσει σε παραίτηση τον πολύ γνωστό και προκλητικό αναλυτή-σχολιαστή του ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια παίζει φουλ υπέρ της Τρόικας και του Μνημονίου.

Ο ραδιούργος καναλάρχης μάλιστα ζήτησε από δημοφιλή παρουσιαστή σατιρικής εκπομπής  άλλου καναλιού που χτυπάει μεγάλες τηλεθεάσεις να απαξιώνει, μέσα από τη σάτιρα,  τον αναλυτή-σχολιαστή που ο ίδιος έχει στη δούλεψή του.

H δεύτερη:

Ιδιοκτήτης εφημερίδας ενοχλημένος από εκπομπές συγκεκριμένου καναλιού τις οποίες παρουσιάζει στέλεχός της εφημερίδας του άρχισε να του δείχνει τη πόρτα της εξόδου.

Σημείωση: Για καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την έκβασή της. Όλα είναι ανοιχτά σ’ ένα διαρκές παιγνίδι αλληλοεκβιασμών…

Το είδαμε ΕΔΩ