True Lies

Κυ05202012

Last update08:26:29 μμ

Back ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Anders Behring Breivik: Παιδί διαζυγίου και του PAS (Σύνδρομο Γονικής Αποξένωσης)

Anders Behring Breivik: Παιδί διαζυγίου και του PAS (Σύνδρομο Γονικής Αποξένωσης)

Εκτέλεσε 77 άτομα δίχως λόγο. Νόμιζε οτι ο πατέρας του δεν τον αγαπά και έγραφε στους τοίχους 'Ο μπαμπάς μου με απέρριψε'. Του είχε γίνει πλύση εγκεφάλου από τη φεμινίστρια μητέρα του.Γράφει οτι ον στιγμάτισε η απουσία του πατέρα του και οτι ζούσε με ετεροθαλή αδελφή (!).

Οι εκθέσεις των ψυχιάτρων αναφέρουν οτι έπρεπε να αφαιρεθεί η γονική μέριμνα από τη μητέρα του. Ηταν έξυπνο και καλό παιδί της μαμάς (!).Η σύγκρουση των συναισθημάτων, η άγνοια της διαφοράς μεταξύ καλού και κακού και η απουσία προτύπων (πατέρα) τον οδήγησαν σε παράνοια και σε μίσος κατά της κοινωνίας όπως πολλά παιδιά διαζυγίων και Συνδρόμου PAS. Διαβάστε τις μελέτες και την εγκυκλοπαίδεια, στα αγγλικά (μετάφραση από google):

 

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/norway/8659746/Norway-killer-Anders-Behring-Breivik-was-a-mummys-boy.html

«Η απουσία του πατέρα είναι ένα θέμα που ο Anders επαναλάμβανε στις 1.500 φλύαρες  σελίδας του μανιφέστου"
«Ο Anders μεγάλωσε σε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με τη μητέρα του, τη σχέση τους ανάγκασε να είναι ακόμη πιο κοντά με από την μεγαλύτερη ετεροθαλή αδελφή του Ελισάβετ όταν μετακόμισε στην Καλιφόρνια.
Στο ημερολόγιό του αποκαλύπτει μια παράξενη σύγκρουση της μητέρας του και είναι έξαλλος με την φιλελεύθερη ανατροφή που του έδωσε.
Έγραψε: «Εγώ δεν εγκρίνω την υπερ-φιλελεύθερη, μητριαρχική ανατροφή καθώς δεν είχε εντελώς πειθαρχία και έχει επιβάλει σε μένα τον φεμινισμό σε κάποιο βαθμό».

'Norway killer: Anders Behring Breivik was a 'mummy's boy''
'The absent father is a theme that Anders returned to repeatedly in his rambling 1,500 page manifesto.'
'Anders grew up sharing a rented flat with his mother, their relationship forced even closer after his older stepsister Elisabeth moved to California.
His diary reveals an oddly conflicted of his mother – at once fond of her and furious at the liberal upbringing she gave him.
He wrote: "I do not approve of the super-liberal, matriarchal upbringing as it completely lacked discipline and has contributed to feminise me to a certain degree.'
«Ο δολοφόνος της Νορβηγίας: Anders Behring Breivik ήταν ένα 'παιδί της μαμάς'

Το είδαμε ΕΔΩ