True Lies

Τρ01242012

Last update12:44:33 μμ

Back ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ρωτήστε ONLINE τους βουλευτές μας:" Έχετε διαβάσει τι ψηφίσατε;"

Ρωτήστε ONLINE τους βουλευτές μας:" Έχετε διαβάσει τι ψηφίσατε;"

  • PDF

Τρέξτε την εφαρμογή ενημέρωσης των βουλευτών...Είναι πλήρως λειτουργική. Η επιλογή του βουλευτή γίνεται μέσα από εύκολο drop-down list menu που περιέχει αλφαβητικά τους βουλευτές που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο. Πληκτρολογώντας το αρχικό γράμμα π.χ. "Π" σας πηγαίνει αυτόματα στην εγγραφή με το κλειδί "Πάγκαλος".

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να στείλετε το μύνημα σας! http://dethelontis.shorturl.com/

 

Οταν επιλέξετε απο το μενού το όνομα του βουλευτή που θα επιλέξετε , το παρακάτω κείμενο θα εμφανιστεί , το οποίο θα αποστείλετε απο το προσωπικό σας e-mail :

"Εξ ονόματος του Ελληνικού λαού θα ήθελα να σας ρωτήσω αν διαβάσατε πριν ψηφίσετε το κείμενο του λεγόμενου μεσοπρόθεσμου.

Λαμβάνω το θάρρος να σας αποστείλω τον σύνδεσμο όπου μπορείτε να διαβάσετε το ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015» (κάντε κλικ εδώ), με σχόλια και επισημάνσεις, που μπορεί να διέφυγαν της προσοχής σας. ( αν και δεν θα έπρεπε ).

Πιστεύω ότι είναι αδύνατον να έχετε διαβάσει τους όρους του μεσοπρόθεσμου και να μπορέσατε να ψηφίσατε ΝΑΙ (!). Δεν είναι βέβαια δυνατόν να ξέρετε το αυτονόητο, οτι δηλαδή είναι μία σύμβαση παραχώρησης ΑΝΕΥ ΌΡΩΝ στους δανειστές μας, ολόκληρης της Ελλάδας και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών για πάντα, και να προχωρήσατε στην ψήφισή του.

Επειδή δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετείτε ξένα συμφέροντα και σίγουρα θα θέλατε να μην φέρετε στους ώμους σας το βάρος της προδοσίας έναντι των επόμενων γενεών Ελλήνων, θα παρακαλούσα να κάνετε ότι είναι δυνατόν και ακόμη περισσότερα, άμμεσα, ώστε να ανατραπεί η υπάρχουσα απαράδεκτη κατάσταση.

Υ.Γ.: Όταν εσείς ήσασταν στο κοινοβούλιο ασκώντας τα καθήκοντα σας, ( ψηφίζατε το Μεσοπρόθεσμο) στην Πλατεία Συντάγματος έγιναν κάποια γεγονότα. Θα σας παρακαλούσα να δείτε το παρακάτω Άλμπουμ Φωτογραφιών, ώστε να έχετε ιδία άποψη των γεγονότων. Κάντε κλικ εδώ.

Με εκτίμηση
"

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να στείλετε το μύνημα σας! http://dethelontis.shorturl.com/
To είδαμε ΕΔΩ

Zeitgeist Movie

Η πρώτη ταινία του κινήματος ZEITGEIST

Addendum

Η δεύτερη ταινία του κινήματος ZEITGEIST

MOVING FORWARD

η τριτη ταινία του κινήματος zeitgeist

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

Δείτε το ντοκυμαντέρ του Σ.Κούλογλου "Εξομολογηση ενός οικονομικού Δολοφονου"

Χρεοκρατια

Δείτε το ντοκυμαντέρ του Αρη χατζηστεφάνου