True Lies

Κυ04292012

Last update09:17:05 μμ

Back ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Αυτή η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει!

Αυτή η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει!

  • PDF

Κάποτε, όχι πολύ καιρό πίσω, είχα μαλώσει με έναν διαδικτυακό φίλο τον οποίο μάλιστα τον είχα αποκαλέσει "ανθέλληνα" και στην συνέχεια τον διέγραψα.Η αιτία ήταν μια συζήτηση που είχαμε. Σε αυτή, μεταξύ άλλων μου είχε πει,ότι …"Γι’ αυτήν εδώ την Ελλάδα,όχι μόνο δεν θα αγωνιστώ, αλλά θα χαρώ και να πεθάνει. Εγώ κι εσύ αγωνιζόμαστε για άλλη Ελλάδα…"Τελικά θα ομολογήσω δημόσια, πως είχε δίκιο κι εγώ άδικο..

ΟΝΤΩΣ, αυτή η Ελλάδα ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει και μαζί με αυτήν και ότι σάπιο κρύβει μέσα της και είναι πολλά αυτά..

Ενα κλικ χρειάστηκε το μυαλό μου,για να συνέλθω από ρομαντικές ουτοπίες ..
Κι αυτό το κλικ,έγινε εχθές 18 Μαρτίου 2012..

Γι’αυτο το »κλικ» λοιπόν,θα ευχαριστήσω θερμά :

1. Τους "ηρωικούς αγωνιστές" του ΟΑΚΑ, που εν καιρώ πολέμου στην χώρα, με τα συσσίτια στα σχολεία και την ολοένα αυξανόμενη εξαθλίωση, με την πολύτιμη συνεισφορά τους καίγοντας τα πάντα, αγωνίστηκαν σκληρά για τα συμφέροντα και για το σάπιο πρωτάθλημα του κόκκινου, του πράσινου.. του κίτρινου προέδρου και των συμμοριών τους..

2.
Επίσης, ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στα ΔΙΠΟΔΑ κάθε ηλικίας,που στήθηκαν προχτές στις ουρές, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ από πάνω κι από το υστέρημά τους, για να εκλέξουν αρχηγό του Πασοκ, (μια εκ των μεγαλυτέρων πληγών της Ελλάδας δηλαδή) αυτόν, που διορίστηκε στην θέση που είναι, για να μπορέσει μέσω της ιδιότητάς του ως Συνταγματολόγου, να βρει τρόπο να παρακάμψει οτι δεν παρακάμπτονταν και να δημιουργήσει οτι δεν μπορούσε να δημιουργηθεί, ώστε να υπηρετήσει ΠΛΗΡΩΣ τα συμφέροντα των εντολοδόχων του!!

3.
Αυτόν,που ανακάλυψε το χαράτσι μέσω της κοινοφελούς ΔΕΗ,….ΔΙΑΤΑΣΟΝΤΑΣ την διακοπή του ρεύματος χειμωνιάτικα,ακόμα και σε ανέργους και αναπήρους που δεν θα είχαν εκ των πραγμάτων να το πληρώσουν!! Αυτόν που ψήφισε, ο μισθός, στο άμεσο μέλλον, να πάει στα 350€, αλλά τους υποσχέθηκε οτι ως αρχηγός του Πασοκ,θα είναι δίπλα στους μικρομεσαίους!

Γι’αυτήν λοιπόν την Ελλάδα ζητάμε τόσο καιρό επανάσταση κι αγώνες;;;
Να χυθεί αίμα για να σωθεί αυτός ο λαός;;;


ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ,
(που κακώς χρησιμοποιούμε την λέξη πρόβατο, για να τον περιγράψουμε, γιατί το καημένο το προβατάκι, σε αντίθεση με αυτόν, είναι τριπλά χρήσιμο, μιας και δίνει γάλα, κρέας & μαλλί) που στήνεται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, έξω από τα μπλέ και πράσινα καφενεία, μπας και βγει ο βουλευτάκος και κάνει την δουλειά του;

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ,
που ανέδειξε ως "εθνικές ηρωίδες" κοινές ΠΟΥΤΑΝΕΣ, τρέχοντας στα περίπτερα να δώσει 20€ για να δει τις περιπτύξεις τους με μπουκάλια;;

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ,
που δίνει νούμερα τηλεθέασης σε κάποια άλλα ΝΟΥΜΕΡΑ, που βάζουν τα παιδιά μας,να χειροκροτούν όρθια,πουτάνες και ομοφυλόφιλους;;;;

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ, που πεφτει στα γόνατα και προσκυνάει, μουμιοποιημένα πτώματα, γιατι ετσι τον είχαν μάθει 500 χρόνια να κάνει ως ΡΑΓΙΑΣ;;;;;; ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ!!

ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΑΟ, που θα δεχόταν ευχαρίστως να πουληθούν τα πάντα,αρκεί κάποιος να του έλεγε: "κοίταξε,εγώ θα σου γυρίσω πίσω το βιοτικό σου επίπεδο στο 2004, αλλά εθνική κυριαρχία ξέχνα τη…Μακεδονία οριστικά στους γυφτοσλάβους, Αιγαίο και Θράκη στους Μογγόλους, Κρήτη στους Εβραίους,αλλά εσύ θα μπορείς να συνεχίζεις να κωλοχτυπιέσαι στο super paradise της Μυκόνου, στον Ρέμο και στην Ζήνα".

Γι’ αυτήν την Ελλάδα λοιπόν αγωνιζόμαστε να συνεχίσει να ζει;;

 


Ή μήπως αυτή;


ΑΥΤΗ;


ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ;

 

ΑΥΤΗ;


ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ;

 

 

Οχι ρε σεις…


ΝΑ ΚΑΕΙ αυτή η Ελλάδα...

Δεν θέλω πλέον να έχω καμία σχέση με αυτή την Ελλάδα και δεν με αφορούν αυτοί οι Ελληνόφωνοι Ελλαδίτες που ζουν εδώ και εννοείται πως δεν θα χαλάλιζα γι’αυτούς, ούτε ρανίδα αίματος!

 

Ε, λοιπόν, ΑΥΤΗ η ... "ΡΩΜΗ" ΝΑ ΚΑΕΙ!!!



Αν η Ελλάς αναγεννάται εκ της τέφρας, ας γίνει τέφρα λοιπόν κι εγώ θα κάθομαι να βλέπω την "Ρώμη" να καίγεται.. ‘Οσοι είναι να φύγουμε μαζί με αυτήν,καλώς λοιπόν…ας φύγουμε. Αλλά όσοι διαβούν την "Πύλη" θα μείνουν να δουν την Θεά της σοφίας να επιστρέφει στην χώρα αυτή…

Μαρία Τριανταφύλλου

ΠΗΓΗ ΦΙΛΟΝΟΗ