True Lies

Κυ01082012

Last update08:54:01 πμ

Back ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Αυτές είναι ειδήσεις!!!

Αυτές είναι ειδήσεις!!!

Παρακολουθώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, τις δηλώσεις του τέως υπουργού οικονομικών Γιάννου Παπαντωνίου, με έπνιγε μιά οργή για τα λεγόμενά του, που δυστυχώς με εκανε  να εκφράστω εντονα , λέγοντας διάφορα "κοσμητικά" επίθετα.... Οι μόνοι όμως που με άκουγαν ησαν οι 4 τοίχοι του σπιτιού μου ...Αυτο ειναι το κακό της τηλεόρασης...

 

Ακους κάθε είδους μαλακία , και δεν μπορεις να ανταποδώσεις , απλά τρως οτι σου πλασάρει.Ευτυχως , υπάρχει όμως και το ελεύθερο και δημοκρατικότατο (ευτυχως ακόμα μέχρι σήμερα δεν λογοκρίνεται παντού) ιντερνετ, όπου μερικες ώρες αργότερα , στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ , είδα το ίδιο θέμα που το πρωι παρακολούθησα στην τηλεόραση , με την διαφορά όμως , οτι στο ιντερνετ όπου δημοσιεύθηκε (και σας το μεταφερω αυτούσιο) υπάρχουν και τα σχόλια των χρηστων κάτω απο τη συνέντευξη.Και το καλό είναι οτι αυτά διαβάζονται ... Συμπερασματικά , πολλοί χρηστες στη γραπτη ιντερνετική δημοσιευση του ΣΚΑΙ , ξεστόμισαν (η μαλλον έγραψαν) οτι το πρωι ο ιδιος φώναζα μόνος ...Τελικά, μάλλον ο κόσμος άρχισε να ξυπνά απο το λήθαργο και δεν τρώει, οτι μεγαλοπαπαριά του σερβίρουν...Για του λόγου το αληθες το θεμα του ΣΚΑΙ , με τα σχολια χρηστων να ακολουθουν:

Γ. Παπαντωνίου: Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρές πιθανότητες να χρεοκοπήσει εξέφρασε στην εκπομπή ΣΚΑΪ Τώρα ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία» τόνισε, σημειώνοντας ότι βασικές παράμετροι για τη χώρα είναι η πορεία των μεταρρυθμίσεων. «Αν δεν πετύχει τους στόχους της η Ελλάδα, θα έχει διαρκή κίνδυνο χρεοκοπίας» προειδοποίησε ο κ. Παπαντωνίου. «Θα πάρουμε και την επόμενη δόση, το κρίσιμο είναι οι επόμενες» σημείωσε.

Ο πρώην υπουργός εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του κ. Παπαδήμου, χαρακτήρισε όμως τη νέα κυβέρνηση «συμβολαιογραφική». «Πρόκειται για κυβέρνηση συμβολαιογραφική, με 48 υπουργούς, που φορτώθηκε ο κ. Παπαδήμος και θα έλεγα ότι πολλοί απ’ αυτούς δεν είναι και οι πλέον επιτυχημένοι στο έργο τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις αποφάσεις που θα ληφθούν στο τέλος της εβδομάδας όσον αφορά την κρίση στην Ευρωζώνη εκτίμησε ότι θα γίνει «μισό βήμα».

«Έχω την αίσθηση ότι το ‘πράσινο φως’ στην ΕΚΤ για να αγοράζει ομόλογα υπερχρεωμένων χωρών δεν θα καλύπτει την Ελλάδα, αλλά τις ‘χώρες αιχμής’ Ιταλία και Ισπανία. Θα αποτραπεί η κατάρρευση της ευρωζώνης, αλλά η πίεση πάνω μας θα παραμείνει η ίδια, στη θέση του επαίτη που πιέζεται από τα spread» είπε ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Παπαντωνίου άφησε δε αιχμές για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή, λέγοντας ότι «η φούσκα προέκυψε μετά το 2004 όταν η Ελλάδα άρχισε να ξοδεύει περισσότερα απ’ όσα παράγει. Υπάρχουν κυβερνήσεις που κτίζουν και κυβερνήσεις που αφήνουν το κτίριο να καταρρεύσει».

Σχολιάζοντας εξάλλου τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι έχει συντριβεί ιδεολογικά.

......KAI ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, η πραγματική είδηση για εμάς:

-Ψηφοφόροι :  Δεν είμαστε σίγουροι ότι θα αποφύγεις τα ιπτάμενα γαλακτοκομικά προιόντα.....

-123: Μιλάνε όλοι, μιλάν' κι οι κ.λοι!

-GEO: ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ?Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΣΑΝ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.
ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΥ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΕΙ...........

-οοο: Αχ, να και ο φωστήρας-σωτήρας! Τον είχαμε χάσει για λίγο. Μάλλον θα έπαιζε στο καζίνο τίποτα δημόσια χρήματα...

-Mnimonio : Δεν πειράζει, εμείς ας χρεοκωπήσουμε. Εσύ το "αφθαιρετάκι" στην Κηφισία, πόσα έχωσες για να το κάνεις; Ξέρεις, αυτό το τελευταίο. Άντε δες τα μούτρα σου στο καθρέφτη αν αντέχεις και μετά μίλα.

-STOP Σκέτη πατάτα το εργο, ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!

-USD Collapse: prodoti gianno

Υ.Γ.-ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ

Ουτε ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ....Και τα 7 σχόλια υποτιμητικά για εναν πρωην υπουργό οικονομίας , και μάλιστα μιας εποχης που όλα ήσαν ρόδινα στην Ελλάδα , με ανάπτυξη, Ολυμπιάδες και άφθονο χρήμα στην αγορά..... Αγαπητε ΣΚΑΙ , μην παραλήψεις να μας δείξεις σε προσεχή χρόνια , τους σημερινους προδότες , να εκφράζουν την αποψη τους (για τα τότε μελλοντικά τεκταινόμενα στη χώρα μας ), θα αναμένουμε να διαβάσουμε και τους τότε διασκεδαστικους σχολιασμους των αναγνωστων σου, γιατί οι σχολιασμοί αυτοί να γνωριζεις , είναι οι καθρεφτες της αλήθειας , που σήμερα μπορεις να κρυβεις τηλεοπτικά, αλλά δεν μπορεις να κρυβεις "ιντερνετικά"...

Zeitgeist Movie

Η πρώτη ταινία του κινήματος ZEITGEIST

Addendum

Η δεύτερη ταινία του κινήματος ZEITGEIST

MOVING FORWARD

η τριτη ταινία του κινήματος zeitgeist

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

Δείτε το ντοκυμαντέρ του Σ.Κούλογλου "Εξομολογηση ενός οικονομικού Δολοφονου"

Χρεοκρατια

Δείτε το ντοκυμαντέρ του Αρη χατζηστεφάνου