True Lies

Δε12192011

Last update12:12:22 μμ

Back ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡ Αποκάλυψη! Τι δεν μας λέει ο Κουτρουμάνης για τα εργασιακά μέτρα που προτείνει η Τρόικα!

Αποκάλυψη! Τι δεν μας λέει ο Κουτρουμάνης για τα εργασιακά μέτρα που προτείνει η Τρόικα!

Η δημοσίευση που ακολουθεί απο το ramnousia μας αποκαλύπτει ενα παρασκήνιο,διαβουλεύσεων και προτάσεων της τροικας με τους χειρίζοντες τα εργασιακά στην Ελλάδα. Εμείς την τοποθετήσαμε εδω στην κατηγορία Χιουμορ, εσεις φίλοι αναγνώστες σκεφτείτε αν θα γελάσετε...

Εργασιακές συμβάσεις διαρκείας δύο λεπτών

Εργασιακές συμβάσεις μιας ημέρας προωθούν τώρα οι αφέντες μας της Τρόικας.
Θα πρόκειται για ένα ακόμα σκανδαλώδες προνόμιο των εργαζομένων. Κανονικά οι συμβάσεις πρέπει να είναι δίλεπτες, αλλά η Τρόικα είναι χαλαρή και σε αυτό το σημείο.
Πίνει καφέ ο άλλος πέντε λεπτά. Εκτός σύμβασης ο χρόνος.
Τσιγαράκι κάθε τρεις και λίγο. Πρώτον που βρίσκει τα λεφτά ο χλέμπουρας για καπνό; Έχει κρυμμένο «μπαγιόκο» ή αγοράζει λαθραία; Και στις δύο περιπτώσεις είναι ύποπτος μεγαλοφοροφυγάς.
Πάει τουαλέτα και κάθεται δέκα λεπτά; Είναι δυσκοίλιος λέει ο τεμπέλης υπάλληλος. Και πως θες κύριε να ανέβει η ανταγωνιστικότητα της χώρας χωρίς καθαρτικά στο σπίτι;

Με τον τρόπο αυτό οι εργοδότες θα πληρώνουν το καθαρό χρόνο εργασίας μείον 40% για να μείνουν μόνο οι ευσυνείδητοι εργαζόμενοι

Η πιο πρωτοποριακή ιδέα των δανειστών είναι να αφήνουν ένα πενηντάρικο οι υπάλληλοι κάθε πρωί ως εγγύηση. Το βράδυ θα παίρνουν τα ρέστα πίσω και ο «υπάλληλος της ημέρας» ακέραιο το πενηντάρικο και ένα μισοφαγωμένο τοστ δώρο από την Ανώτατη Διοίκηση.

Αντιτίθεται ο Κουτρουμάνης στο μέτρο σθεναρά. Επιμένει να αφήνουν εικοσάρικο.

Μ.Ο.

Y.Γ. Αληθινά Ψέματα: Απλά συμπληρώσαμε μια φωτογραφία , που απεικονίζει τον υπάλληλο  "στέλεχος" του ιδιωτικού τομέα να φοράει την γραβάτα του ( Η γραβάτα θα διατίθεται επίσης και  σε χρώματα: Χρυσαφί,χάλκινο,μπρούτζινο και της σκουριάς, ανάλογα αν το μεγαλοστέλεχος θα αμείβεται με 600,500,400 ευρω)

Πηγή: RAMNOUSIA