True Lies

Κυ12252011

Last update10:02:33 πμ

Back ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Οι αντεξουσιαστές στην εξουσία και ο λαός στα... νεκροτομεία!

Οι αντεξουσιαστές στην εξουσία και ο λαός στα... νεκροτομεία!

  • PDF

53χρονος οικοδόμος κατέληξε στο νοσοκομείο, από ανακοπή καρδιάς. Ένα θύμα, ένας νεκρός στην προσπάθεια να απελευθερωθεί η Ελλάδα.Οι πληροφορίες για ελαφρούς τραυματισμούς μάλλον ήταν ελεγχόμενες.

Ο νεκρός 53χρονος βρέθηκε μεταξύ των μπλοκ του ΠΑΜΕ και των αντεξουσιαστών και δέχθηκε μία πέτρα και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.Το αίμα αυτού του ανθρώπου δεν είναι ευθύνη των κουκουλοφόρων παρακρατικών, αλλά της κυβέρνησης Παπανδρέου. Αυτό το αίμα καλεί όλους τους υπόλοιπους να αγωνιστούν για την επανάκτηση της Δημοκρατίας.

 

Άλλος ένας νεκρός, μετά τους νεκρούς της Marfin. Άλλο ένα θύμα των αντεξουσιαστών που πήραν την εξουσία. Ακόμη ένας Έλληνας νεκρός επειδή θέλησε να αντισταθεί στο καθεστώς - χούντα του ΠΑΣΟΚ.Την ίδια στιγμή, το ΠΑΜΕ υποστηρίζει πως βρήκε αστυνομικούς ανάμεσα στους κουκουλοφόρους!

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, διαδηλωτές του ΠΑΜΕ απομόνωσαν μερικά άτομα από το μπλοκ των “κουκουλοφόρων” και έλεγξαν τις ταυτότητές τους. Μεταξύ αυτών βρέθηκαν και δύο άτομα που κατείχαν υπηρεσιακές ταυτότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το γεγονός αυτό διέψευσε κατηγορηματικά η ΕΛ.ΑΣ. δια του εκπροσώπου της Αθανάσιου Κοκκαλάκη, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει “κανένα απολύτως στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν σε προβοκατόρικες ενέργειες, οποιουδήποτε είδους”.

ΠΗΓΗ

Zeitgeist Movie

Η πρώτη ταινία του κινήματος ZEITGEIST

Addendum

Η δεύτερη ταινία του κινήματος ZEITGEIST

MOVING FORWARD

η τριτη ταινία του κινήματος zeitgeist

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

Δείτε το ντοκυμαντέρ του Σ.Κούλογλου "Εξομολογηση ενός οικονομικού Δολοφονου"

Χρεοκρατια

Δείτε το ντοκυμαντέρ του Αρη χατζηστεφάνου